İsrail’in saldırılarının ardından İran İsrail’in başkenti Tel Aviv’i vurdu. 100’den fazla füzeyle gerçekleştirilen saldırıda İsrail’in hava savunma sistemi Demir Kubbe aşıldı. Tel Aviv şehir merkezinden dumanların yükseldiği görüntülendi.
İsrailli yetkililer sağlık ve kurtarma yetkililerinin bölgeye sevk edildiğini aktardı. Ülkenin sağlık ve kurtarma servisinden bir sözcü henüz acil durum çağrısı almadıklarını söyledi.
İsrail ordusu ve İran, Tel Aviv'in vurulduğu sekanstan sonra İran'ın bir saldırı dalgası daha başlattığını duyurdu.
halktv.com.tr
Polisi görünce büyü bozuldu: Muskayla şifa kurbanıyla 34 milyonluk vurgun yaptılar
Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran’da erken seçim kararı aldık
WSJ’dan Sezgin Baran Korkmaz iddiası: "Erdoğan'a zarar verecek"
Fiyatlar vatandaşa illallah ettirdi, genç kız pahalılığın normalleşmesine böyle isyan etti: "5 bin TL ile sadece 5 parça ürün alınabiliyor"
Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e tekrar saldırdı!
Hollandalı araştırmacılar tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti: Organ nakli ve tüp bebek için umut olabilir.
Özel açıkladı: "Saldırgan, Saraçhane'ye gitmiş 'İmamoğlu'na suikast olacak' demiş"
Yılmaz Özdil: Allah rahmet eylesin, amin
FETÖ'ye verdiği destekleri itiraf eden Tayyip Erdoğan 'KANDIRILMIŞ' öyle mi !
“Ben Sinan Ateş’in arkadaşıyım” diyen Mehmet Ali Kulat çok ağır konuştu: "Bu utanç bu millete yeter!"
Sarayın fedaileri
Noterde skandal gözaltı! Erdoğan'a ihtarname çekmek istedi, gözaltına alındı!
İşte TBMM'ye çekilen ilk bayrak ve Sütçü İmam'ın silahı
Nevşin Mengü, İran ve Rusya’daki gelişmelere “büyük oyun” yorumu yapanlara ateş püskürdü 'Ulan kimse çözemedi de evinde sen mi çözdün pijamanla!'