Orta Doğu’da tansiyon bir kez daha yükseldi. ABD ve İsrail’in İran’a yönelik gerçekleştirdiği ortak saldırılara karşılık olarak İran’dan misilleme geldi. İran tarafından fırlatılan füzeler, İsrail’in başkenti Tel Aviv semalarında görüntülendi.
İran’ın misilleme saldırısı kapsamında ateşlediği füzelerden bazılarına ait parçaların, hedeflerine ulaşmadan önce havada parçalandığı ve şarapnel parçalarının kente düştüğü bildirildi.
ŞARAPNEL BİR BİNAYA İSABET ETTİ
Elde edilen bilgilere göre, düşen şarapnel parçalarından biri Tel Aviv’de bir binaya isabet etti. Olayda binada maddi hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre can kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Bölgedeki güvenlik kaynakları, saldırı ve misilleme zincirinin daha geniş çaplı bir çatışmaya dönüşme ihtimaline dikkat çekerken, gelişmeler uluslararası kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.
Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ı fotoğrafıyla köşeye sıkıştırdı!
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bayramda sokağa çıkma yasağı olmalı
Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtması gereken etler, AKP'li vekil ve kardeşinin otelinden çıktı!
İsrail Gazze'de çocuk hastanesini bombaladı
Mehterle protesto edilen Manifest'in konserindeki kalabalık AKP'li ismi şaşırttı: "Dip dalga geliyor"
Anketten Erdoğan'a kötü haber çıktı! Oyları eriyor, Mansur Yavaş fark attı!
Dilan Polat ve Engin Polat yeniden cezaevine mi girecek? Yeni iddianamede yok yok
AKP’li başkan hakkında çok vahim iddia! Bilirkişi heyetine 100 bin lira rüşvet verdiği iddia edildi!
Yenidoğan Çetesi'nde adı geçen hastanede 2018'de çalışan hemşire: "İşten ayrılıp Bakanlığa şikâyette bulundum"
Hükümetin keyfiliği bankalara zarar yazdı: Ziraat ve Halkbank’ın görev zararı 3 milyar TL!
200 bin ağacı katlettikten sonra Kaz Dağları şirketinden flaş karar!
Ekrem İmamoğlu iktidara yüklendi: "Kötülük yapmayı göze alacak bir yönetimle karşı karşıyayız"
Yargıtay Başkanı Kerkez uyardı! "AYM'nin ihlal kararına tüm kurumlar uymalı"
Tepki çeken heykeli böyle savundu! "Şikâyet gelmedi"