İran füzelerinin İsrail'de yarattığı yıkımın görüntüleri gelmeye devam ediyor

25 izlenme 22 Haziran 2025
Reklamlar

İsrail-İran arasındaki savaşa ABD'nin de gece yarısı dahil olup, İran'ın nükleer araştırma merkezlerini bombalamasının ardından İran'dan ilk açıklama Dışişleri Bakanı'ndan geldi. Arakçi yaptığı açıklamada, İran'ın halkını savunmak için tüm haklarını saklı tuttuklarını söyledi. İran'ın Tel Aviv'e yaptığı yıkıcı saldırılarda ilk defa Hayber adlı füzeyi kullandığı bildirildi.


İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.

İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.

Hava savunma sistemlerinin füzeleri engellemeye çalıştığı vurgulanan açıklamada, ülkenin pek çok kentinde alarmların devreye girdiği kaydedildi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'dan bir yılda 581 bin kişi göç etti Narin’in cansız bedenine ulaşıldığı görüntüler ortaya çıktı Muharrem İnce: Eğilim yoklaması olursa adayım Okulların #deprem'e karşı dayanıklı hale getirilmesi için verilen önerge, AKP-MHP oylarıyla reddedildi!