AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın vakfı TÜGVA, İstanbul İl Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkanı ortaklaşa Çamlıca Camii’ni doldurma atağı başlattı.
“Büyük Çamlıca Camii’nde gençlerle sabah namazı buluşması” etkinliği ile tartışılan Çamlıca Camii’ni doldurmaya çalıştı.
Üsküdar’daki Çamlıca Camii henüz ‘resmi açılışını’ yapmamış olsa da, kandilde ve Cuma namazlarında ibadet etmek isteyenlere ev sahipliği yapıyor. İstanbul İl Müftülüğü’nce düzenlenen “Gençlerle Sabah Namazı Buluşmaları” etkinliği ile de bir ‘camiyi doldurma’ atağı daha yapıldı.
Etkinliğe Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldığı belirtilirken, DHA etkinlikten şu fotoğrafları servis etti:


Öte yandan başta Erdoğan Çamlıca Camii’ni ‘son gerdanlık’ olarak nitelemiş ve ne kadar gerekli bir inşa olduğu konusunda başta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere pek çok kesimle tartışmaya girmişti.
https://gazetemanifesto.com/2019/bilalerdoganintugvasindancamlicacamiiatagi259896/
Skandal sözler! Menzil Şeyhi depremi konuşarak durdurmuş!145 izlenme
Almanya’da yeni yabancı işçi yasası: Türklere kapılar sonuna kadar açıldı42 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı: İşsizler ordusu büyüyor!71 izlenme
Dünya Bankası açıkladı: Dış borçta Türkiye 120 ülke arasında 6. sırada!87 izlenme
Fatma Girik’in kardeşinden şok suçlama! ‘Bin lira yüzünden…’54 izlenme
Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu 'talimatı'274 izlenme
4 evden birinde et pişmiyor20 izlenme
Otel faciasında acılı aileleri arayıp dalga geçen 3 kişi daha gözaltında34 izlenme
Vatandaştan mutfak tüpüne gelen zamma tepki: "Zam, durmadan zam, nereye kadar zam yapacaksınız? Utanmasak yarım tüm isteyeceğiz, utanıyoruz"
AKP, ABD'deki altınları neden çekti?
İsrail’i protesto için kola dökmek Cumhurbaşkanına hakaret sayıldı
AKP ve MHP'den Mehmetçik'e ret!