Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk soruşturmasında ifade işlemine saat 15.00 gibi başlandığı öğrenildi. Gözaltındaki 57'nci saatinde ifadesi alınmaya başlanan İmamoğlu, yapılan suçlamaları reddetti.
Terör soruşturması kapsamında da Emniyet'te ifade vermesi beklenen İmamoğlu'nun Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne yarın saat 21.00 gibi sevk edilebileceği belirtildi.
Savcılık kaynaklarına göre, İmamoğlu hem "çıkar amaçlı suç örgütü" iddiasıyla hem de "PKK/KCK terör örgütüne yardım" soruşturmalarından gözaltında tutuluyor ve yarın akşam diğer şüphelilerle birlikte adliyede hazır edilmesi planlanıyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 Mart'ta sabah saatlerinde açıklama yaparak iki ayrı soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 106 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti. Edinilen bilgilere göre, operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 84 kişinin emniyet ifadeleri dün alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Buğra Gökce de gözaltına alındı. Böylece operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 90 oldu.
Nefes
Son ankette çarpıcı sonuç: Erdoğan’ı destekleyen AKP’lilerin oranı 8 puan azaldı!40 izlenme
AKP’li Bursa Belediye Başkanı '800 dönüm araziyi' nasıl aldığını kendi ağzıyla itiraf etti!41 izlenme
AKP, TBMM’deki oylamada Ayasofya’nın ibadete açılmasını reddetti!70 izlenme
Eşi eve berber çağırdı, coronadan hayatını kaybetti!103 izlenme
Atanan rektör ilk iş lüks araç kiraladı!51 izlenme
İzmir'de suya yüzde 15 zam! 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak22 izlenme
Van’da esnaflar isyan etti 'Çocuklarım perişan, devlet yardım etmiyor! İstanbul Kanalı bize bir şey verir mi? Parasını biz veriyoruz!'47 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi!10 izlenme
Akar'dan Hatay'a sığınmacı akınına ilişkin iddiaları yalanlama: Aksine 10 bin Suriyeli gönüllü olarak geri döndü
LGS'de 'şaibe' krizi sonrası MEB'de üst düzey değişiklik
Elçin Sangu medyayı topa tuttu, İmamoğlu'nu hatırlattı: "Bu zihniyeti kökünden söküp atamayacaksak, o kariyerin, o ekranların, o manşetlerin hiçbir anlamı yok"
Cumhur İttifakı formunda: Yurttaşın yararına düzenlemelere ret