İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu’nun bir vatandaşla yaşadığı diyalog ise sosyal medyada gündem oldu.
Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde oturan bir vatandaş İmamoğlu’nu görünce imar sorununu dile getirdi ve çözüm istedi. Ekrem İmamoğlu ise mahallenin halk tarafından bilinen adını kullanarak “Armutlu önemli bir yer, sorunun çözümü için uğraşıyoruz” yanıtını verdi.
Bu diyalog üzerinden saldırıya geçen AKP’nin trol ordusu Armutlu’yu Yalova’da yer alan tatil beldesi olarak düşünerek İmamoğlu’na saldırdı.
halktv.com.tr'de yer alan habere göre, Armutlu üzerinden İmamoğlu’nu coğrafya bilmemekle suçlayarak hedef alan trol ordusu dalga konusu olurken bu durum AKP’lilerin halktan ne kadar kopuk olduklarını da gözler önüne serdi.
Sedat Peker, Yıldırım Demirören'in yasak aşkını ifşa etti! "Yeterli olmadığı halde haber sunucusu yapmıştı..."192 izlenme
Selma Ateş ilk kez açıkladı: "Sinan öldürülmeden önce Devlet Bahçeli’ye bir dosya verdi"45 izlenme
650 bin konutun parası nerede?41 izlenme
Atatürk’ü yok sayan Diyanet’e ders olsun!127 izlenme
Canan Kaftancıoğlu beraat etti31 izlenme
Bir zam da doğalgaza! İşte yeni tarife tablosu45 izlenme
İmamoğlu protestolarında tüm dünyada fenomen hâline gelen Pikaçu, bayramda babaannesini ziyaret edip elini öptü19 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘İstanbul’ yanıtı27 izlenme
"AKP tabanı en çok Sedat Peker'den çekiniyor"
Türkiye Barolar Birliği: Yargıtay’ın kararı anayasal düzene karşı başkaldırıdır
İşte Türkiye gerçeği! Gecenin karanlığında sahur kuyruğu...
Miçotakis'ten Erdoğan'a cevap: Ordumuzun gücüyle pozisyonumuz net ve kendimize güvenimiz tam