İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonlarda yeni bir gelişme yaşandı. Etkin pişmanlık kapsamında ifade veren iş insanı Seyfi Beyaz tahliye edildi. Ekol TV'de Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Beyaz İnşaat'ın hissedarlarından Seyfi Beyaz, etkin pişmanlık kapsamında ifade verdi, tahliye edildi.
SEYFİ BEYAZ KİMDİR
Seyfi Beyaz, Beyaz İnşaat’ın kurucu ortaklarından biri olup, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Gümüşhane doğumlu olan Beyaz, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamış, ardından Çanakkale Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olmuştur. 1980 yılında, babası Ahmet Beyaz ve kardeşi Muzaffer Beyaz ile birlikte Beyaz İnşaat'ı kurarak inşaat sektörüne adım atmıştır.
Beyaz İnşaat, kurulduğu günden bu yana 200'ün üzerinde projeye imza atmış ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde konut, ticari alan ve alışveriş merkezi projeleri gerçekleştirmiştir. Öne çıkan projeleri arasında Beylikdüzü'nde yer alan Beyaz City, Beyaz Vadi Konakları, Beyaz Bahçe Konakları ve Bakırköy'de bulunan Capacity AVM bulunmaktadır.
Odatv.com
"Atatürk dışındaki her isim toplumu ayrıştıracak"193 izlenme
Çiftlik Bank soruşturmasında 2 kişi tutuklandı!322 izlenme
İtalya'da koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 631'e yükseldi123 izlenme
Vaka sayıları artıyor! Bir şehirde ‘tam kapanma’ uygulanacak121 izlenme
Hımarlı kadına tacizde yeni gelişme! AKP'li vekilin tacizci kardeşine 15 yıl hapis istemi!272 izlenme
Eşi paylaştı, Sedat Peker aylar sonra görüldü!86 izlenme
Millet geçim sıkıntısından intihar ederken Kayseri Müftülügünden Suriye'ye 20 Tır dolusu yardım!896 izlenme
AKP’nin kampanya şarkısı Orhan Gencebay'dan! Manidar sözler: İstanbul sen bizimsin48 izlenme
Kredi kartı kullananlar dikkat! O paralar iade edilecek
Erdoğan: Mültecilere 40 milyar dolar destek verdik
Sedat Peker'in vidosunu yayımladığı "Erdoğan'ın yeğeniyle evli" olan Serdar Ekşi kimdir?
CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, ikinci el eşya satan esnafa bir dokundu bin ah işitti: "Emekli adam iki ekmek alabilmek için evindeki resim çerçevesini satmaya geldi"