İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yol kenarındaki duvar peyzajı yerine yapılan geometrik soyutlama çalışması yapılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, "Bir şehrin bu tarz şeylere ihtiyacı yok. Eleştirilerin hepsi kulaktan dolma bilgiler. Şimdiye kadar peyzaj konusunda yapılan yanlışların hepsini dönüştüreceğiz" dedi.
İBB Başkanı İmamoğlu, Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe mahallesinde yer alan KİPTAŞ şantiyesi önünde başlayarak kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe'de incelemelerde bulundu. İmamoğlu, gezdiği alanlardaki çalışmaların mevcut ve gidişatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. İBB Başkanı, son günlerde hükümetin tepkisini çeken yol kenarındaki duvar peyzaj çalışmalarının kaldırılarak yerine geometrik soyutama çalışmalarının yapılmasıyla ilgili şunları söyledi: "Birkaç açıdan bakmak lazım olaya. Zamanında böyle bir tercih yapılmış. Şu an birçok yerde kasnağın ömrü bitmiş. Burada yapılan sponsor destekli bir sanatsal deneme var. Muhtelif yerlerde farklı düşüncelerimiz de var. Kalıcı bir takım sanatsal öğeler yapacağız. Bazı noktalarda da çok az olmakla beraber bitki düşündüğünüz yerler de var. Bir şehrin bu tarz şeylere ihtiyacı yok. Eleştirilerin hepsi kulaktan dolma bilgiler. Şimdiye kadar peyzaj konusunda yapılan yanlışların hepsini dönüştüreceğiz."
Sezgin Baran Korkmaz için karar verildi: ABD’ye götürülüyor!39 izlenme
Gaziantep'te Suriyelilerin kılıç, pala, bıçaklı kavgası ortalığı savaş alanına çevirdi !234 izlenme
Muhittin Böcek duyurdu! Hülya Koçyiğit'in damadına şok!199 izlenme
Erdoğan’ın ‘dindar nesil’ talebi MEB’de ‘namaz kursu’ açılımıyla karşılık buldu137 izlenme
Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! "Her ne kadar umutsuz olsam da sayın Kılıçdaroğlu iktidarın bu tuzağını iki cümle ile bertaraf edebilir" diyerek çağrıda bulundu27 izlenme
İmamoğlu'nun pazar ziyareti mitinge dönüştü!152 izlenme
Hani düğmesine dokunsan 6 aydan başlardı! Konya'da çorbacılardan polislere meydan dayağı31 izlenme
İktidar, halkın dertlerinin araştırılmasını istemiyor39 izlenme