Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önceki "İşte servetim bu yüzük" ifadesine değinerek şunları kayda geçirdi:
"Senin bir yüzükle çıktığın bu yolda, yurt içinde, yurt dışında hesabını zerresi için bile veremeyeceğin tonla leken varken benim üç nesildir biriktirdiğim varlığıma, işime ve emeğime göz koyuyor; namusumuza, haysiyetimize söz ediyor, evlatlarımın geleceğini gasp ediyorsun. Bütün bunları bir avuç niteliksiz insanla yapıyorsun.
Bu işin içinde olan herkes kirlidir. Ben milletime söylemiştim ve uyarmıştım. Diplomama el koyan bu akıl, sizin malınıza, namusunuza, mülkünüze çöker ve her türlü gaspı, tecavüzü yapar.
Milletçe bu kötülüğün karşısında olmalıyız. Milletime çağrımdır. Millet büyüktür. Bir çağrım da yargı mensuplarına. Yüce Türk Yargısının namuslu, ahlaklı, milletine hizmet aşkı yaşayan on binlerce savcısına, hakimine haykırıyorum.
Siz ayağa kalkmalı ve bu Türk yargısını perişan eden, bizi bütün dünyaya rezil eden, itibarımızı yerle bir eden bir avuç meslektaşınıza tedbir almalısınız. Yüce Türk Yargısına güveniyorum.
Sessiz kalamazsınız, kalmamalısınız. Son olarak AK Parti’de görev yapan ve iktidar ittifakı olan tüm siyasilere sesleniyorum. Bu olaylar partilerimizi, siyasi ideallerimizi aşmıştır. Artık süreç sizin aileleriniz başta olmak üzere milletimizi ilgilendirmektedir.
Sesimizi çıkarmak günü gelmiştir. Bu topraklarda 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' diye bir söz olmaz, olmamalı. Herkesin 'bana dokunmayan yılan dahi, bu topraklarda barınamaz' diyerek sesini yükseltmesini diliyorum. Milletimiz büyüktür. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir."
Nefes
İşsizlik fonu işverene çalıştı!45 izlenme
Tarikatta cinsel istismar skandalının faili Kadir İstekli gözaltına alındı!39 izlenme
Soru skandalı Meclis gündeminde: "LGS devam ederken nasıl paylaşıldı?"35 izlenme
Narin cinayetinde bilinmeyen detay ortaya çıktı: Amca Salim Güran’ın aracındaki 2 gence ne oldu?90 izlenme
Kadıköy'de 'Hayır' bildirisi dağıtanlara polis müdahalesi kameralarda !603 izlenme
Helâl olsun ! Yılbaşı tebliği dağıtan yobazları sorularıyla perişan etti !763 izlenme
Asgari ücret için 27 maddelik kanun teklifi85 izlenme
Memurlar iş bırakma kararı aldı22 izlenme
Diyarbakır'lı vatandaştan, hükümetin zam yağmuruna görülmemiş tepki !
Konut ve iş yerinden sonra sıra toprağımıza geldi: Yabancılar vatan toprağını sessiz sedasız satın alıyor!
Şirketlere kıyak devam ediyor: Sayıştay, şehir hastanelerindeki usulsüzlükleri gözler önüne serdi
Beylikdüzü Meclisi'nde AKP'liler çoğunluk sağlayamayınca çılgına döndü! "Oy çokluğu anlamında oylama kabul edilmedi derseniz, bakın bu önergeler başka mercilere gider"