Türkiye adım adım 14 Mayıs’a yaklaşırken yurt dışında başlayan oy kullanma işlemleri devam ediyor. CHP Almanya örgütlenmesi, oy kullanmak isteyen yurttaşları otobüslerle seçim bölgesine taşıyor.
27 Nisan’da başlayan oy kullanma işlemleri 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek.
Yüzlerce kilometre öteden gelerek Münih’te oy kulanan yurttaşlar “Anavatanımız için oyumuzu kullanıyoruz, memleketimizin huzura kavuşmasını istiyoruz. Bu ancak Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında olacaktır. Vatanımıza baharlar gelecek, her şey çok güzel olacak” dedi.
KILIÇDAROĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Münih’te devam eden oy kullanma işlemlerini KRT’ye anlatan CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç, süreci şöyle aktardı: “Dünden bugüne seçim bölgesine en az 20 otobüs kaldırdık. Kılıçdaroğlu’na yoğun bir ilgi var. Bütün sandıklarda arkadaşlarımız görevli, her şey yolunda. Buradaki vatandaşlarımız AKP’nin Türkiye’yi getirdiği durumu yakından takip ediyorlar. Buradan giderken havaalanında korkarak pasaport vermek istemiyorlar. Oy kullanmayanların da gelip oy kullanmasını talep ediyoruz.”
KRT
Skandal! Tekirdağ AKP il başkanı kapı kapı dolaşıp karne dağıttı!132 izlenme
Havadan görüntülendi: Yüz binlerce Suriyeli sınıra akın etti!123 izlenme
Saray, İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri için bir 'formül' buldu525 izlenme
Şamil Tayyar'dan Savcı Sayan'a... AKP'liler yargı krizine art arda isyan etti37 izlenme
İstismarcı hoca için tepki çekecek karar!38 izlenme
Son yapılan anket; ilk tur bıçak sırtı!263 izlenme
AKP'lilerin toplantısından tartışma yaratacak fotoğraf: Atatürk yerine Abdülhamit!3454 izlenme
İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı43 izlenme