İstanbul seçimlerinin 6 Mayıs 2019'da iptal edilmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya 50 TL'lik bağış yapan İBB personeli Nuri Başkapan, sosyal medya hesabından iptal kararını eleştirerek yaptığı bağışa ilişkin paylaşımda bulunmuştu.
İBB şirketlerinden İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin 5 yıllık personeli Başkapan'ın iş akdi sosyal medya paylaşımı nedeniyle yönetimin kayyumda olduğu dönemde 22 Mayıs 2019 tarihinde feshedildi. Nuri Başkapan'ın haksız şekilde işten atılması kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
23 Haziran 2019'da tekrarlanan İstanbul seçimlerine Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından Nuri Başkapan tekrar işine kavuştu. Bugün işe girişi yapılan Başkapan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin satış ve pazarlama bölümündeki görevine geri döndü.
Nuri Başkapan, “22 Mayıs’ta, hukuksuz bir şekilde İBB'deki işim adeta gasp edilerek elimden almıştı. Mazbatası gasp edilerek elinden alınan Ekrem İmamoğlu başkan yaşamış olduğum bu mağduriyetimi gördü, duyarsız kalmadı ve İBB'deki işimi bana geri verdi. Saygıdeğer İBB yöneticilerini mahcup etmeyecek şekilde bir İBB’li olarak İstanbul halkına hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim” dedi.
YSK Başkanına tazminat ödemeye mahkum olan kadın "Ben Atatürk'ün kızıyım. Vatan sağ olsun"670 izlenme
Ön hasar tespit raporu tamamlandı! Grand Kartal Otel yıkılacak mı?27 izlenme
Ankara Şehir Hastanesi: Yoğun bakım dolmak üzere!69 izlenme
Ekonominin ağır topu açtı ağzını yumdu gözünü: İmamoğlu operasyonunun Türkiye faturasını açıkladı33 izlenme
PYD'li Salih Müslim 'ERDOĞAN'ın evinde yetkililerle görüştüm, şimdi arkamızdan terörist diyorlar !'2242 izlenme
Dilipak: Seçim sonrası AKP'de çok ciddi iç hesaplaşma hazırlığı var104 izlenme
İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da düzenlenen koronavirüs toplantısına çağrılmadı64 izlenme
Ankara Elazığ arası 42 bin lira yakıyor!126 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.002 yeni vaka tespit edilirken, 201 kişi hayatını kaybetti, 25.341 kişi sağlığına kavuştu!
AKP’li aday: "Kriz yok aslında, alım gücü çoğaldı"
CHP'li başkanlardan İmamoğlu'na çağrı: "Aday ol"
BTK Twitter'a girişi kısıtladı ama BTK Başkanı başsağlığı mesajını Twitter'dan yazdı!