İstanbul seçimlerinin 6 Mayıs 2019'da iptal edilmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya 50 TL'lik bağış yapan İBB personeli Nuri Başkapan, sosyal medya hesabından iptal kararını eleştirerek yaptığı bağışa ilişkin paylaşımda bulunmuştu.
İBB şirketlerinden İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin 5 yıllık personeli Başkapan'ın iş akdi sosyal medya paylaşımı nedeniyle yönetimin kayyumda olduğu dönemde 22 Mayıs 2019 tarihinde feshedildi. Nuri Başkapan'ın haksız şekilde işten atılması kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
23 Haziran 2019'da tekrarlanan İstanbul seçimlerine Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından Nuri Başkapan tekrar işine kavuştu. Bugün işe girişi yapılan Başkapan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin satış ve pazarlama bölümündeki görevine geri döndü.
Nuri Başkapan, “22 Mayıs’ta, hukuksuz bir şekilde İBB'deki işim adeta gasp edilerek elimden almıştı. Mazbatası gasp edilerek elinden alınan Ekrem İmamoğlu başkan yaşamış olduğum bu mağduriyetimi gördü, duyarsız kalmadı ve İBB'deki işimi bana geri verdi. Saygıdeğer İBB yöneticilerini mahcup etmeyecek şekilde bir İBB’li olarak İstanbul halkına hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim” dedi.
İBB'nin AKP döneminde 'sadece 4 yılda' konserlere harcanan para ortaya çıktı32 izlenme
1.3 milyar dolarlık reklam YAZIK BU MİLLETE dedirtti: Para reklama gitti sucuk partisi kaçtı37 izlenme
Erdoğan'a "anketlere inanmıyorum" dedirten anketten ne çıktı?697 izlenme
Yargı bekletiyor, Erdoğan izliyor, kayyum eritiyor13 izlenme
Sistem 'Yapboz'a döndü! 12 yıllık zorunlu eğitim sistemi değişiyor mu?24 izlenme
Cinsel istismar skandalı! Kızılay itiraf etti: Hiçbir şekilde affedilemez insanlık dışı olay!308 izlenme
Vali yardımcısı: Biber gazından bir şey olmaz ya!218 izlenme
Rezervler alarm veriyor: Üç haftada 15 milyar dolar buharlaştı42 izlenme