Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş dünyasına seslendi.
Sosyal medya platforum X'te Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin hesabından paylaşılan açıklamada İmamoğlu, "İş dünyamızın değerli temsilcileri; Biliyorum işinizi, varlığınızı korumak istiyorsunuz. Biliyorum kimseyle sorun yaşamak istemiyorsunuz. Biliyorum yatırımlarınızı geleceğe taşımak istiyorsunuz. Biliyorum ailenizi riske atmak istemiyorsunuz. Biliyorum haksız, hukuksuz denetimlere maruz kalmak istemiyorsunuz" dedi.
"Ama sizler de şunu çok iyi bilin: Bu ülkede hukuk, adalet ve demokrasi olmazsa bunların hiçbir garantisi kalmıyor" diyen İmamoğlu, "Kimse bana bir şey olmaz demesin. Olur, hem de hiç beklemediğiniz anda hiç beklemediğiniz şekilde olur. Bu hukuksuz akıl, ayağınızın altındaki halıyı bir anda çekiverir" dedi.
İmamoğlu, "Susmayın, korkmayın, çekinmeyin. Bu ülke bu girdaptan eninde sonunda çıkacak, millet iradesini ortaya koyacak ve bu ceberrut akıl çekip gidecek. Gelin ülkenin umutları yeniden yeşertecek bu demokrasi ve adalet devrimini birlikte gerçekleştirelim" ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası kararı öncesi dolar 14 TL’yi, euro 16 TL’yi aştı!40 izlenme
CHP Lideri Özel'den 'asgari ücret' teklifi! "Kanun teklifini hazırladık, yarın veriyoruz"7 izlenme
O makam odası ne olacak? CHP'li başkan açıkladı21 izlenme
Minguzzi ailesine tehdit soruşturmasında tutuklu sayısı 6'ya yükseldi20 izlenme
İTÜ mezuniyetine protestolar damga vurdu: Öğrenciler kürsüye sırtlarını döndü "Hak, hukuk, adalet" sesleri yükseldi!19 izlenme
AKP'de istifa! Sosyal medyadan duyurdu81 izlenme
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 500 bin TL'lik dava10 izlenme
Erdoğan'ın kitabıyla fotoğrafı işlerini açtı! Ziver Holding Başkanı, AKP aday adayı Demirci, Botaş’tan 3 milyarlık ihale aldı19 izlenme
Salgın sonrası Stephen Hawking’in kehanet gibi uyarıları yeniden gündemde!
Hangi zamlar seçim sonrasına ertelendi? 31 Mart gelmeden cepleri yakmaya başladı
Yozgat'ı kaybeden AKP'li belediye başkanı seçimden 2 gün önce memur maaşlarını, elektrik, akaryakıt borçlarını ödemeyip, 18 milyon lirayı futbolculara göndermiş!
Oğuzhan Asiltürk'ün, 'Cumhur İttifakı' sevdasının altından yeğene ihale çıktı!