Almanya'dan Türkiye'ye tatil için gelen Fatih'te kaldıkları otelde rahatsızlanıp hayatını kaybeden 4 kişilin böcek ailesi soruşturmasında gözaltına alınan 7 kişiden 6'ı tutuklama talebiyle Sulh Ceza hakimliğine sevk edilmişti.
Şüphelilerden 4'ü hakkında tutuklama kararı verilirken, otel sahibi H.O., ve otel çalışanı R.B. ve Simitçi M.K., hakkın adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.
Hakkında Ev hapsi ve yurtdışına çıkış yasağı uygulanan Otel sahibi H.O. İle otel çalışanı R.B. Hakkındaki karara itiraz edildi. Sulh Ceza Hakimliğince hem otel sahibi hem de otel çalışanı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
Soruşturma devam ederken, otele ilaçlama yapan DSS isimli ilaçlama şirketinin izinsiz faaliyet gösterdiği ve ilaçlama yapan çalışanın da sertifikasının olmadığı ortaya çıkmıştı.
Otel sahibinin, yetkisiz ve sertifika kaydı bulunmayan DSS isimli şirkete ilaçlama yaptırarak dikkat ve özen yükümlülüğüne uymadığı tespit edildi.
AKP'li genç "Erdoğan" sloganı attı, vatandaşlar tarafından yuhalandı46 izlenme
İki AKP’li vekilin 26 akrabasına iş torpili!63 izlenme
Deha dizisinde kara paranın güzellik merkezlerinde nasıl aklandığı anlatıldı28 izlenme
Gerici yobaz kafa, Balıklıgöl'ün namus bekçiliğine soyundu! 'Çıplak çıplak geziyorlar, ciğerim yanıyor. Günahtır, minareler çatladı'48 izlenme
Mutfakta ithal gaz yanıyor: Karadeniz gazı hâlâ yok35 izlenme
Sedat Peker için işaret fişeği atıldı55 izlenme
Çocuğa istismardan 18 yıl hapis cezası almıştı, beraat etti! Son kararı Yargıtay söyleyecek52 izlenme
Ninja bacımıza cesaret gelmiş 'Kemalist kesimdeki herkesin tutuklanmasını istiyorum !'980 izlenme