CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu ziyaretlerden görüntülerin yer aldığı bir video klibi sosyal medya hesabından paylaşarak Kurban Bayramı’nı kutladı.
Video, CHP’nin sosyal medya hesabından, “Güzel günleri umutla bekleyen milletimizin bayramı kutlu olsun…” notuyla paylaşıldı.
Video “Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden” yazısı ve Kılıçdaroğlu’nun küçük bir çocuğun elini öptüğü görüntüyle başlıyor. Videoda, Kılıçdaroğlu’nun, “Bütün vatandaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum. Sağlıklı, huzur dolu bir Kurban Bayramı geçirmelerini diliyorum” dediği konuşmasına da yer verildi.
Emekliye 3.600 TL, memura 8 bin TL zam
İzmir’de elektrik akımına kapılarak ölen İnanç Öktemay’ın yıllar önceki paylaşımı gündem oldu
Çocuk gelin sayısında utandıran birincilik
Terör örgütüne finans sağladığı gerekçesiyle hapis cezası almıştı: Emir Sarıgül yurtdışına kaçtı iddiası
İstanbul'da tüm vapurlarda ücretsiz internet hizmeti başladı!