İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’a yapılacak iki büyük yatırıma Cumhurbaşkanlığı yatırım programında yer verilmediği için yapılamayacağını duyurdu.
Söz konusu iki yatırımın gerçekleştirilebilmesi için bulunan finansmanın da bu kararla birlikte kullanılamaz duruma geldiğini söyleyen İmamoğlu, bu karara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Durumu paylaşımında açıklayan İmamoğlu, “SefaköyBeylikdüzüTÜYAP metrosunun yapımı ve 300 metrobüsün alımı için hazırdık. Ancak 2023 Cumhurbaşkanlığı yatırım programında, 2 yatırıma da yer verilmedi. Bu ‘takdir’, bulduğumuz finansmanı da kullanılamaz hale getirdi. Bu ‘takdiri’ kamuoyunun vicdanına sunarız” dedi.
Yeniçağ
Yine sahnede! 2017 yılının fotoğraflarını paylaşan AKP'li vekile göre fiyatlar makul!33 izlenme
Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi’nden açıklama geldi: Rus ordusunun önemli ismi öldürüldü!65 izlenme
İmamoğlu'ndan sert açıklama: "Siz de biliyorsunuz ki zamanınız daralıyor..."20 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından savcılar soruşturma emri bekliyor33 izlenme
Yeni TÜRKEN Vakfı belgeleri açıklandı! Suudi Arabistan'daki bankadan 35 milyon dolarlık kredi!51 izlenme
Muharrem İnce'nin sahte kasetini AKP trolünün yayınladığı ortaya çıktı! Ali Yeşildağ'ı taklit eden hesabı da o kullanıyormuş81 izlenme
Yanan otelin pistlerinde de tehlike varmış! 'Mekanik sistem ikinci el' iddiası15 izlenme
Fahiş kiralar ve daire fiyatları için hükümetten yeni hamle: 4 milyon m² ofis alanı yaşam alanına dönüştürülecek29 izlenme