Gökçebey ilçesindeki seramik fabrikasının hayvanat bahçesindeki geyik, otlaması için çıkarıldığı fabrikanın arka bölümündeki boş arazide kayboldu. Bölgede arama yapan bakıcılar geyiği bulamayınca, jandarmaya haber verildi. Geyiğin izini süren jandarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerini başvurdu, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını izledi. Ekipler, geyiğin C.A. ve M.B. tarafından kaçırıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri, önceki gün şüphelilerin adreslerine baskın düzenledi. C.A. ve M.B. gözaltına alındı.
Şüpheliler, jandarmadaki ifadelerinde geyiği kaçırdıktan sonra silahla vurarak öldürdükten sonra kesip yediklerini söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
https://tele1.com.tr/hayvanatbahcesindekigeyigikaciripyediler349257/
Sedat Peker’in suçlamalarda bulunduğu Salih Orakcı kimdir? Bir şirketin yüzde 50’sini almıştı41 izlenme
Devletten 49 kuruşa aldıkları elektriği vatandaşa 3 lira 89 kuruşa satıyorlar17 izlenme
Bu neyin kinidir ? CHP'li belediyenin 23 Nisan için astığı bayraklar AKP'li büyükşehir belediyesi tarafından toplatıldı !270 izlenme
4 maddede dolar neden yükseliyor?80 izlenme
YSK'den Erdoğan'ın diploması hakkında karar195 izlenme
Çalışana ara zam can suyu olur10 izlenme
Damat, ‘kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık’ dedi… Dolar ve altın fiyatları yükselişine devam etti!321 izlenme
Erdoğan bugüne kadar kimlere 'terörist' dedi?68 izlenme