30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına ilişkin tartışmalara, 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ da sosyal medya hesabından attığı mesajla tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından, “Türk Ordusu İzmir’i kurtarınca,Yunan Kralı ve Sultan Vahdeddin ülkelerinden kaçtı, İngiltere Başbakanı ise makamını terk etti” diye yazan İlker Başbuğ, “Bunların önemini anlamamak için insanın kör olması gerekir, eğer kafasında Atatürk’ün gerçekleştirdiği Cumhuriyet ile sorunu yoksa.” ifadelerini kullandı.
30 Ağustos 1922 tarihindeki büyük zaferin 98’inci yılı kutlamaları hükümet tarafından Covid gerekçesi ile yasaklanırken, Ayasofya toplu namazla cami olarak açılmış ve Malazgirt Zaferi de kutlanmıştı.

https://odatv4.com/ilkerbasbugdan30agustosmesajiinsaninkorolmasigerekir29082053.html
Su siparişi veren gurbetçinin ödeme yöntemi gündem oldu: "Üstü kalsın"49 izlenme
'Yüzde 100 zam yolda!' uyarısının ardından, EPDK'nın elektrik fiyat düzenlemesi Resmi Gazete'de!79 izlenme
Nurettin Canikli ve Fatma Şahin Gülen'e kefil oldu mu?608 izlenme
Çocuk Başbakan oyuna gelmedi! Tokat gibi cevap!5623 izlenme
Son yıllardaki gıda fiyatlarındaki artışı inceledik.39 izlenme
Asgari ücretli ev almak için 30 yıl çalışmak zorunda46 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde liseli stajyerlere cinsel istismar skandalı!149 izlenme
Sedat Peker'in büyük oğlu ortaya çıktı92 izlenme