İlahiyatçı Nurettin Yıldız'ın “6 yaşında çocukla evlenilebilir”, “Asansörde halvet olabilir” ve ‘'Yatağa, yatar yatmaz, gözünü kapatıp uyuyun, yoksa battaniye ve yorgan cinsel dürtülerinizi rahatsız edebilir” yolundaki fetvalarının ardından, tartışılacak bir çıkış da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Profesörü Faruk Beşer'den geldi. Beşer, kadın ve erkekler için ayrı yoğun bakım istedi.
SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslenen Faruk Beşer, “Yoğun bakımda kadın ve erkeği ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi? Hastaları çıplak yapmak zorunluluk mu? Öyleyse kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?” dedi. Beşer yoğun bakımda tedavi gören hastaların, bir daha yoğun bakıma girmek istemediklerini de öne sürerek, “Bir giren beni bir daha oraya koydurursanız, hakkımı helal etmem diyor, bundan memnun musunuz?” dedi. Beşer'e sosyal medyadan, “Yoğun bakım mahremiyetin olduğu yer değil, hayatiyetin olduğu yer. Uğraştığınız konuya bakın. Oradaki insanlar zaten canlarının derdine düşmüş. Bıktım inanın bıktım artık. Hocaların hep cinsiyet sorunlarıyla uğraşmasından bıktım” biçiminde tepkiler geldi.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/yogunbakimdakadinveerkekbirliktetedaviedilmesin2250838/
MHP'li Yönter'den Sedat Peker'li Cuma mesajı! Kırmızı bülten kaldırma talebi reddedilmişti17 izlenme
Sedat Peker'in gündeme taşıdığı Paramount Otel'in hisselerine haciz getirildi!55 izlenme
Instagram açılacak mı? Bakanlık ve Instagram yetkililerinden kritik toplantı35 izlenme
Hazır giyim patronlarından hükümete asgari ücret, döviz ve faiz çağrısı30 izlenme
AKP'li belediyeden Ekrem İmamoğlu'nun mitingine engel: 'Nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın'23 izlenme
Seçim gazı ithal edip maliyetini halka yıktılar25 izlenme
Peş peşe Kilis ve Reyhanlı’ya roketli saldırılar165 izlenme
Geçen yıl açık veren bütçe bu yıl fazla verdi! 14.5 milyarlık gizemli kaynak53 izlenme
Komedi gibi ihale..!
Tam 1 yıl geçti: Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun arabayla çarpıp ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babasından mezarı başında yürek yakan sözler
İktidar 1 milyar 454 milyon TL'lik araç aldı!
'Türk Telekom'dan Lübnan'a 7 milyar doların kaçırılmasının' araştırılmasıyla ilgili önerge AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi!