İlahiyatçı Nurettin Yıldız'ın “6 yaşında çocukla evlenilebilir”, “Asansörde halvet olabilir” ve ‘'Yatağa, yatar yatmaz, gözünü kapatıp uyuyun, yoksa battaniye ve yorgan cinsel dürtülerinizi rahatsız edebilir” yolundaki fetvalarının ardından, tartışılacak bir çıkış da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Profesörü Faruk Beşer'den geldi. Beşer, kadın ve erkekler için ayrı yoğun bakım istedi.
SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslenen Faruk Beşer, “Yoğun bakımda kadın ve erkeği ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi? Hastaları çıplak yapmak zorunluluk mu? Öyleyse kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?” dedi. Beşer yoğun bakımda tedavi gören hastaların, bir daha yoğun bakıma girmek istemediklerini de öne sürerek, “Bir giren beni bir daha oraya koydurursanız, hakkımı helal etmem diyor, bundan memnun musunuz?” dedi. Beşer'e sosyal medyadan, “Yoğun bakım mahremiyetin olduğu yer değil, hayatiyetin olduğu yer. Uğraştığınız konuya bakın. Oradaki insanlar zaten canlarının derdine düşmüş. Bıktım inanın bıktım artık. Hocaların hep cinsiyet sorunlarıyla uğraşmasından bıktım” biçiminde tepkiler geldi.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/yogunbakimdakadinveerkekbirliktetedaviedilmesin2250838/
Arda Güler’in, Gürcistan maçından birkaç gün önce büyük bir hastalığı yenen 10 yaşındaki Ares'e moral verdiği görüntüler ortaya çıktı56 izlenme
Al Papaz’ı ver Halkbank’ı: Brunson’un uçağı bile hazırdı598 izlenme
Mehmet Şimşek, göktaşından vergi almayı düşünmüş41 izlenme
CHP’li Muharrem Erkek’ten çarpıcı iddia: "İçişleri Bakanlığı, YSK’ya paralel bir seçim takip sistemi kurmuş"34 izlenme
İran, ABD'nin saldırısının ardından İsrail'i 'Hayber' füzesiyle vurdu41 izlenme
Döviz garantili mevduat planını dünya böyle gördü: "TL döndü, belirsizlik sürüyor"60 izlenme
Rus ordusu, Ukrayna’nın Mariupol kentinde bulunan Azovstal fabrikasını vurmaya devam ediyor!64 izlenme
Vatandaşın skandal talebi CHP'li vekili şoka uğrattı: 'Kadınıma tokat atamıyorum yasayı geri çekin'36 izlenme
Ünsal Ban'ın ardından bir skandal daha yaşandı: 'Sahte diploma'nın örgüt yöneticileri firar etti!
Turhan Çömez'den Sedat Peker iddiası: "Türkiye'ye getirilecek"
Memur-Sen 3.600’ü mahkemeye götürüyor!
'Emekli ikramiyesiyle 2018'de kurban kesiliyordu, 2024'de 4,5 kilo et alınıyor'