Özışık, temel gıda başta olmak üzere birçok ürüne zam geldiğini, bu durumun vatandaşı zorladığını belirtmişti. Özışık yazısını “Sabır taşı çatlamak üzere. Herkesin burnundan soluduğu bugünlerde vatandaşa nefes aldıracak bu uygulamaların hemen, acilen devreye sokulması gerekiyor” diye bitirmişti.
Türkiye yazarı Fuat Uğur da bugünkü yazısında ekonomideki kötü tabloyu ele aldı ve “Halkı kafasına göre ürünlere zam yapanlardan devlet korumayacaksa kim koruyacak?” diye sordu. Uğur ayrıca yazısında hükümete şu uyarıda bulundu:
“Millet Kasabanın Sırrı filmindeki gibi susuyor inanın. Sebebi şu içinden geçtiğimiz olağanüstü salgın dönemi. Devlete, hükûmete canından, sıhhatinden feda ederek avans veriyor ama 2023’te sandık başka bir şey söyler hatırlatayım.”
TGRT SUNUCUSU: UTANIYORUM
Işıkçıların televizyon kanalı TGRT’de Ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel de İstanbul’da, Büyükşehir Belediyesi’nin üretimini yaptığı Halk Ekmek tartışmalarında AKP’ye sert tepki gösterdi.
Ekrem Açıkel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek büfelerini çoğaltma isteğini AKP’nin reddettiğini aktardığı ve yaşanan süreci anlattı. Açıkel, “reddenen AKP'ye tepki gösterdi. Açıkel, “Ekmeğin suyun partisi olmaz. Biz sizlerle gurur duymak istiyoruz ama şu anda utanıyoruz” dedi.
Şikayetler üzerine Twitter genel merkezinden dev "X" logosu kaldırıldı
Dövizi tutmak için 66 milyar dolar gitti
Ayşe Barım ilk kez anlattı: "Sektör bana sahip çıkmadı, burada bunun yasını da tutuyorum"
Kılıçdaroğlu kendisine Bay Bay Kemal diyen Erdoğan'a Organize İşler filminin sahnesiyle yanıt verdi!
197 bin yabancı Türkiye’yi terk etti, en çok Afganlar geldi…
Araç muayenesinde kartlı soygun
Dolar ve Euro'da son durum
Öğretmenler borç batağında yaşıyor
Gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan’ın VIP'den geçerek Köln'e gitmeyi planladığı ortaya çıktı
1400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi’nin sanığından pişkin savunma! ‘Asrın felaketinin adına yakışır büyük bir deprem oldu’
Sedat Peker'den flaş açıklamalar! "İktidarın zengin ettiği aileler..."
Ethem Sancak ağzındaki baklayı çıkardı! “Dik duran bir Arap, ruhunu Batıya satmış olan 50 Türk’e bedeldir”
Samsun'da sokağa insansız hava aracı düştü, evlerde hasar oluştu!
Ankara Belediyesi’ndeki skandal Meclis’te: Kim onayladı?