Dolandırıcılıktan 18 yıl ceza alıp 2,5 yılda çıktı, pahalılık karşısında isyan etti: “Dışarı çıktım her şey ateş pahası, bir sigara 50 lira olur mu ya?”

39 izlenme 14 Eylül 2023
Reklamlar

Sokak röportajında ilginç anlar... 2,5 yıl cezaevinde kalan adam tahliye olunca pahalılık karşısında şok geçirdi.



UBE Haber tarafından sosyal medyada yayınlanan video viral oldu.

Türkiye gündeminin önemli başlıklarından olan ‘af’ ve ‘enflasyon’ konularının ikisinin aynı anda yer aldığı röportajda bir adam, “Ortalık çok pahalı” diyen Yıldız Tilbe’ye hak vererek “Bence gayet haklı, ben 2,5 yıldır cezaevindeyim, yeni çıktım” diyerek mikrofonu uzatan kişiyi şaşırttı.

“Neyden çıktın?” sorusu üzerine devam eden adam “Yasadan yararlandım çıktım ama dışarı çıktım her şey ateş pahası, bir sigara 50 lira olur mu ya?” diyerek artan enflasyona isyan etti.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğluna kırmızı bülten talebi Emekli ve memur zammında oranlar değişti: 20 Milyon kişi merakla bekliyor HDP Milletvekili Pervin Buldan'dan Yerel Seçim Açıklaması: Her yerde aday çıkaracağız İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden liselere cuma namazı talimatı