Kara Harp Okulu mezuniyetinin ardından kılıçlı yemin eden ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyen teğmenler için ihraç kararı geldi. İhraç edilen teğmenlerin Anıtkabir'deki fotoğrafları sosyal medyada paylaşılırken söz konusu fotoğrafla ilgili teğmenlerin avukatları bilgilendirme notu paylaştı.
Yapılan açıklamada, "Teğmenlerimiz kararın öğrenilmesinden sonra basın mensuplarına sosyal medya platformlarına veya haber sitelerine herhangi bir açıklama yapmamış fotoğraf iletmemişlerdir" denildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Bununla birlikte, müvekkillerimiz ve avukatları olarak bizim dışımızdaki konunun kamuoyunda yakından takip edilmesinden istifa etmek isteyen kimseler tarafından yapılan açıklamalara, sosyal medya paylaşımlarına ve basın mensuplarının kendi yorumlarıyla oluşturdukları haberlere itibar edilmemesini, müvekkillerimize ait kişisel bilgi ve belgelerin hukuka aykırı yollarla ele geçirilerek yayılmasını sağlayan kişi ve kurumlar hakkında da sürecin hassasiyetine binaen hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sözcü
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 32.736 yeni vaka tespit edildi, hasta sayısı 527.070’e, can kaybı da 14.509’a yükseldi!54 izlenme
16 ay sonra operasyon! Sedat Peker'in gündeme getirdiği 4.9 ton kokainle ilgili 14 kişi gözaltına alındı69 izlenme
Şehit yakınından "Atatürk" isyanı!130 izlenme
Varlık Fonu, sigorta şirketlerini devraldı!115 izlenme
Ali Erbaş’ın kayınçosu olmak da varmış! Hiç işe gitmeden Diyanet’ten emekli oldu16 izlenme
Sedat Peker videolara yeniden mi başlıyor?92 izlenme
Dünya Şehir'den konut sektörüne 4 milyar TL'lik yatırım24 izlenme
SGK gayrimenkulleri haczedip biriktirmiş19 izlenme