Ahmet Bağış istifasını sosyal medya hesabından “Profesyonel bir yönetim anlayışını umarak kabul ettiğim fakat maalesef bulamadığım İETT Genel Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle verdiğim dilekçeyle ayrılıyorum.” başlığıyla yayımladığı bir dilekçe ile duyurdu.
Bağış istifasının nedenini ise şöyle belirtti: “Üst yöneticinin kurumu birlikte yöneteceği ekibi seçmesi konusunda yetki sahibi olması, kurumun başarısı açısından son derece önemlidir. İETT’de şahsımla birlikte yola devam edilmesi iradesine karşılık yönetim ekibimin belirlenmesi noktasında bana gerekli alanın açılamadığını üzülerek müşahede ettim. Bu durumun önümüzdeki süreçte yaratacağı olumsuzlukları görmem, değerlerim, iş ahlakım, anlayışım, ilkelerim ve kendime duyduğum saygı gereği 24 Kasım 2017’den itibaren ifa etmekte olduğum İETT Genel Müdür Vekilliği görevimden istifa ediyorum”
AKP DÖNEMİNİN BÜROKRATIYDI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 8 Ağustos’ta yeni ekibini tanıtmıştı. Ancak o ekipte yer alan bazı isimler, tepkilere neden olmuştu. Onlardan birisi de İETT’nin mevcut genel müdürü Ahmet Bağış’tı.
1973 doğumlu Ahmet Bağış, 24 Kasım 2017 tarihinde vekaleten İETT genel müdürlüğü görevine getirilmişti. İmamoğlu da Bağış’ı aynı göreve atamıştı.
Cezaevi nüfusu 32 şehri geçti26 izlenme
Kasım 2025 işsizlik rakamları açıklandı30 izlenme
İzmir Ödemiş'te muhteşem görüntü ! 2 bin kişi 29 Ekim'de aynı anda zeybek oynadı !147 izlenme
Yenidoğan çetesinin kapatılan hastanelerine kayyum kararı51 izlenme
Benzine büyük zam geliyor!203 izlenme
Korkutan rakamlar: İcra dosyalarında patlama yaşanıyor!44 izlenme
Ünlü profesör Köfteci Yusuf skandalının arkasında kimlerin olduğunu açıkladı: "Yok etmek istiyorlar"39 izlenme
Ahbap'a çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay'ın, 35 tırlık çadırı depoda beklettiği ortaya çıktı!41 izlenme