Dünya standartlarında ileri teknoloji ile donatılan şehir hastanesinin idari bölümünü personelin çalıştığı sırada su bastı. Tavandan biranda sular boşalmaya başlamasıyla mesai yapan çalışanlar neye uğradığını şaşırarak sağa sola kaçıştı. Suyun ağırlığını taşıyamayan tavan ise bir müddet sonra çöktü.
ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 20 KİLOMETRE
Nilüfer ilçesine bağlı Doğanköy Mahallesi'ndeki Bursa Şehir Hastanesi'nin şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 20 kilometre. Hastaneye ulaşım yeni konulan 3 adet otobüs hattı ile sağlanıyor. Şehir merkezinden hastaneye ticari taksi ile giden hastalar 230250 TL taksi parası ödemek zorunda kalıyor. Bursa Şehir Hastanesi hizmete girdiği ilk gününde polikliniklere 2 bin 500 kişi müracaat etmişti. Hastane çevresinde eczane olmamışa da vatandaşın tepkisi çekti.
ŞEHİR HASTANESİ HAKKINDA
Bursa'nın Nilüfer ilçesi Doğanköy mevkiinde 745 bin 365 metrekare alan üzerine yapılan Bursa Şehir Hastanesi'nde genel, kadın doğum çocuk, kalp damar, onkoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon (FTR), yüksek güvenlikli adli psikiyatri (YGAP) olmak üzere 6 farklı hastanede toplam bin 355 yatak kapasitesi bulunuyor. Hastane'de toplam 403 poliklinik, 49 ameliyathane, 217 yataklı çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitesi ile günlük 2 bin 110 acil hastaya müdahale ve toplamda da 36 bin 200 hasta sirkülasyonu öngörülen kompleks bünyesini yer alıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 200 yatak kapasitesi ile Türkiye'nin en büyüğü konumunda.
AKP’li eski vekilden sert sözler: ‘Yanlış yoldasın sayın Cumhurbaşkanı’1816 izlenme
'Neden torba var, torbacı yok?' sorusuna yanıt aranıyor13 izlenme
Ekrem İmamoğlu tek tek saydı: Örgüt dediler örgüt çıkmadı, suç dediler suç çıkmadı29 izlenme
KKM’nin hiç bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı: Berat Albayrak detayı32 izlenme
Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da koronavirüsten hayatını kaybetti115 izlenme
İMKON: 100 bin müteahhit batabilir!115 izlenme
Atatürk heykeline zarar veren saldırganın yeni görüntüleri çıktı: Köşeye sıkışıp yardım istedi!32 izlenme
Erdoğan'dan boykot çağrısı: Fransız markalardan ürün satın almayın47 izlenme
Türkiye Covid-19 verilerinde Avrupa'da birinci sıraya yükseldi: İstifa çağrısı geldi!
Tarık Akan'ın anısına, kendi sesinden 'Bir sarmaşık olsaydım'
Özgür Özel'den muhalefette birlik mesajı: "Linç kampanyasına son verilsin"
2018'de "Başkanlık gelince Türkiye uçacak" demişlerdi,.Başkanlık sistemi 3 yılda vatandaşın cebinden götürdü!