Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini AKP’li rakibi Binali Yıldırım’a karşı önde tamamlayan Ekrem İmamoğlu, kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu.
İmamoğlu, A Haber muhabirinin kendisine bazı sorular yönelttiğini söyledi. Bu soruları yanıtladığını belirten ve o ana dair bir video da yayınlayan İmamoğlu, devamında “Ama yayınlamadılar. Verdiğim cevapları lütfen izleyin” ifadesini kullandı.
A Haber Muhabirinin ‘145 yıllık demokrasi mücadelesi veriyoruz’ sözleriniz ile neyi kastettiniz' diye sordu. İmamoğlu, soruya ‘Yaklaşık 145 yıldır dediğim şey Osmanlı döneminin sandıkla ve seçimle tanıştığı gün 1. Meşrutiyet'tir' diye yanıt verdi.
Ülkeyi 'suçlu cenneti'ne çevirdiler: İnterpol tarafından aranan şüpheli İzmir’de yakalandı21 izlenme
Cübbeli Ahmet'ten al haberi 'Silahlanma işine dikkat edilsin. 2 bin selefi dernek silahlanıyor !'235 izlenme
ABB 'su indirimini' mahkemeye taşıyor40 izlenme
Toprağına sahip çıkan köylülere biber gazlı meydan dayağı!322 izlenme
Ayşe Ateş, kendisine yöneltilen taciz içerikli mesajı ifşa etti: "Yeter ulan, yeter! Ne istiyorsunuz bizden?"23 izlenme
Vatandaşın borcu çok, cepte para yok! 34.5 milyon kişinin 899 milyar lira borcu var!65 izlenme
İran, yeni saldırı dalgası başlattı: İran 4 günde 450 füze fırlattı11 izlenme
Fatsa'daki siyanürlü altın madeniyle ilgili yeni gelişme: Faaliyeti durduruldu28 izlenme