İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni seçilen CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. İmamoğlu, beraberindeki belediye başkanlarıyla Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin önüne geldi. Mozoleye çelengin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o anları “Yeni seçilen ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Ata’mızın huzurundayız” notuyla paylaştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Aslanlı Yol’da eşi Dilek İmamoğlu ile yürürken kameraya yaptığı kısa konuşma bir anda güvenlik tarafından kesildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.
“Onurla, dün aslında İBB bünyesinde hem Meclis Grubumuz hem de bürokrasi temsilcilerimiz tabi ki 26 belediye başkanımız var birlikte Ata’mızın huzuruna yürüyoruz.”
Ekrem İmamoğlu bu ifadeleri kullanırken sözleri kesildi. Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının kesildiği anlarda akıllara milli bayramlarda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan sloganların engellenmemesi geldi
Tele1
İmamoğlu'ndan tutuklamalara tepki: "Hak ettikleri dersi veririz"
'Tarihin en aptalca krizi olabilir'
Özgür Özel'den bir çarpıcı iddia daha! "Akın Gürlek Erdoğan ile kriptolu telefondan konuşuyor. Yakınlarına, çevresine sesini kısarak 'Erdoğan'ı da dinliyorum, bana bir şey yapamazlar' diyor"
Cem Uzan katıldığı bir yayında aktif siyaseti bıraktığını açıkladı
Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül’ün 2 ay önceki röportajı ortaya çıktı: “Tüm hazırlıklarımı yaptık, karın yağmasını bekliyoruz”
THY’den 9 ayda 5,2 milyar TL zarar!
Ece Üner Ferdi Zeyrek'ten bahsederken boğazı düğümlendi: "Manisa'da her evden bir tabut çıktı bugün"
Bakan Çavuşoğlu: İsveç'in bir karar vermesi gerekiyor, bu ortamda üçlü görüşmenin bir anlamı olmayacak
'İstanbul'un Kurtuluşu' etkinliğinde Özel ve İmamoğlu'nun mesajı okundu: "Meşruiyeti başka devletten almaya çalışanlar geldikleri gibi giderler"
Bulgar sınırındaki radar izine acil müdahale için havalanmış
Ankara'da tanzim satış kuyruğundaki emekli kadın böyle isyan etti 'Korkuyorum maaşımızı da vermezler, aç kalacağız aç !'
Wagner Moskova kapılarına dayandı
Hatay'da devletin uğramadığı yer! Gökhan Zan ispat etti: 'AFAD ve Kızılay her yerde diye yalan söylüyorlar'
Susam üreticisi isyanda: "200 liranın altında teklif ederlerse susamı götürür baraja dökerim balıklar yesin"