
“TÜRKLER İÇİN ÇOK DA EĞLENCELİ DEĞİL”
O’Brien, “Türkiye, kötü politikalarla kendi kendine zarar verdi ve bundan dolayı yabancıları suçlamaya çalıştı. Ancak inanılmaz bir şekilde Trump da Türkiye’nin kendi ekonomisini batırmasına karşılık Türk ekonomisini aşağı çekmeye çalışarak bu günah keçiliği görevini üstlenmeye razı oluyor. Komik hatalarla dolu bir durum ancak Türk halkı için çok da eğlenceli değil” dedi.
Öte yandan BBC Türkçe’de yer alan habere göre, New York’ta bulunan Brown Brothers Harriman & Co’dan stratejist Win Thin, “Bu, politika hatalarından dolayı borç ve likidite krizine doğru evrilen tipik bir kur krizi. İşlerin gidişatına bakıldığında piyasaların da ekonomide sert bir inişe, şirketlerin döviz cinsi borçlarını ödeyemediklerini ilan etmesine ve bankaların muhtemel çöküşlerine hazırlıklı olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/washingtonpostyazarindanabdturkiyekrizineilgincyorum2569875/
Kredi kartında yasal takip patlaması25 izlenme
Seçime günler kala flaş anket: İstanbul ve Ankara’da CHP öne geçti!89 izlenme
İçişleri Bakanlığı'nda paralel seçim kurulu! İşte CHP'li Muharrem Erkek'in paylaştığı görüntüler51 izlenme
Ekrem İmamoğlu katılacak diye mi turnuvayı iptal ettiniz?600 izlenme
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe maçında gördüklerine inanamadı: Normal değil29 izlenme
Batan gemide lale devri! PTT 8.6 milyar zarar etti, yöneticiler maaşlarını katladı16 izlenme
İran'da başörtüsü protestoları devam ederken, Amerikalı gazeteci başörtülü olarak İran Cumhurbaşkanı ile görüştü.23 izlenme
Vatandaşlar fatura yükünü taşıyamıyor!34 izlenme
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Faşistlerin tutumunu kınıyoruz"
Mansur Yavaş’ın sözleri yeniden gündeme geldi: "Sokak köpekleri için sadece kısırlaştırmak yetmez"
İBB'nin kreş projesine AKP Grubu'ndan engel!
Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden bomba iddia! Merkez Bankası doları 14 lirada tutabilmek için haftada ne kadar dolar satıyor?