Anasayfa1
29 Mayıs 2023 ( 48 izlenme )
Reklamlar

Hollandalı siyasetçi: "Erdoğan'a oy veren tüm Türklere güle güle"


Hollanda'nın aşırı sağcı lideri Geert Wilders, Erdoğan'ın ikinci turu kazanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Hollanda’nın ünlü siyasetçilerinden Geert Wilders, ikinci tur seçimlerin ardından kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Özgürlük Partisi’nin lideri olan ve sık sık yaptığı ırkçı açıklamalarla gündem olan Wilders, Hollanda’da yaşayan gurbetçilerin Erdoğan’a oy vermesini eleştirdi.

Wilders, “Hollanda’da İslamofaşist Erdoğan’a oy veren tüm Türklerin artık çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni ediyorum. Güle güle!” ifadesini kullandı.

Geçmişte Türkiye ve İslam karşıtı açıklamalarıyla büyük tepki çeken Wilders, daha önce Erdoğan’ı da sert bir şekilde de eleştirmişti.

holllanda.jpg

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Başakşehir'deki bir AVM'de, hesap ödemeden restorandan ayrılmak isteyen Arap müşterilerle çalışanlar birbirine girdi! Şimşek hikâyesi duvara çarptı Cumhur İttifakı’nda emekli maaşı çıkmazı: Oy kaybı alarmı Ocak'ta 3,5 milyon emekli zam alamayabilir