Muğla'nın Marmaris ilçesinde Yalancıboğaz mevkisinde sahil kesiminde karadan ulaşımın olmadığı bir noktada dün başlayan ve ardından geniş bir alana yayılan yangına, gece boyunca karadan ve gece görüşlü helikopterlerle havadan müdahale edildi. Günün ilk ışıklarıyla diğer hava araçları da söndürme çalışmalarına katıldı. Dev yangın ikinci günde kontrol alındı.

Yangına 217 personel, 7 uçak, 16 helikopterle müdahale ediliyor. Kara yolu ulaşımı olmaması nedeniyle bölgeye Aksaz Deniz Üs Komutanlığından da çıkarma gemileri ile arazözler ve iş makineleri taşındı.

Sahil güvenlik botları da yangın alanına intikal ederek büyük su topu atan gemilerle yangına müdahale edildi.
Yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Kaynak: Halk TV
Türkiye'de bunu da gördük! Marketlerde fiyatlar uçunca...
Nereden nereye: Başkanlık sisteminin 4 yıllık faturası!
İlber Ortaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a: "Milletin itikadına karışmasın"
Arap TikTok kullanıcısı, Türk bayrağını ve parasını çiğneyerek video çekti, o anları yayınlayan kullanıcının provokasyonuna tepki yağdı!
Darbe girişimi esnasında kameraların görüntülediği bu kişiler kimdir ?
Son anket: AKP'nin Türkiye'de iktidarını sürdürme şansı yok
AKP’den istifa edip CHP’ye katıldılar
Rusya-Ukrayna gerilimi: Ortalık kan gölüne dönecek uyarısı geldi… Yüzlerce tank Harkov’a ilerliyor
Türkiye'nin 'IŞİD Emirinden' şeriat çıkışı: Anayasal düzene saldırdı
Suriye ordusu askerleri üniformalarını çıkartıp sivil kıyafetlere geçti
ABD'de çalışan Türk doktor 'Çin aşısı' hakkında çok net uyardı
Semiha Yıldırım'ın yeğenine AKP'li belediyeden 9 yılda 368 milyon TL’lik ihale!
AKP'li belediyenin deprem yardımları için açtığı ihale yandaşa gitti
Çorum'da son 2 günde 21 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!