Home
27 Nisan 2021 ( 104 izlenme )
Reklamlar

Herkesin Erdoğan'dan beklediği destek paketini Mansur Yavaş açıkladı!


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası 3 haftalık tam kapanma açıklamasına rağmen herhangi bir destek paketi açıklamadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafa destek paketini açıklayan ilk isim oldu.


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası 3 haftalık tam kapanma açıklamasına rağmen herhangi bir destek paketi açıklamadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafa destek paketini açıklayan ilk isim oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş şunları söyledi:

“Bu zorlu süreçte ne bir vatandaşımızı ne de esnafımızı yalnız bırakmayacak, maddi ve manevi olarak yanınızda, emrinizde olmaya devam edeceğiz. Kaygılanmayıp moralli olacak ve bu zorlu süreci birlikte atlatacağız.” 


http://www.krttv.com.tr/gundem/herkesinerdogandanbekledigidestekpaketinimansuryavasacikladih73959.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı! İşte iki metin arasındaki farklar! Ortaokul çocuğunun simit hesabı yürekleri parçaladı: 'Ne olur simitin fiyatını düşürün, harçlığım 20 TL, kantine her indiğimde hayallerim kırık dönüyorum!' Son dakika! Pakistan eski Başbakanı İmran Han'ın seçim konvoyuna silahlı saldırı Ege Denizi'nde risk devam ediyor! Uzman isimden dikkat çeken değerlendirme