Her bir işletmenin, kendi işleyişine özgü, belirli kuralları bulunur. Bu kurallar, genellikle işletmenin ihtiyaçlarına yönelik olarak belirlenir. Ancak, zaman zaman karşılaşılan bazı kurallar, mantığın sınırlarını zorlayabiliyor. Bu tür kurallar, genellikle işletmenin işleyişinde gerek olmadığı halde çalışanı zora sokan kurallar olabiliyor. Bazıları ise gerçekten mantık sınırlarını zorluyor.
Sakarya'da bir genç, bir işletmenin önünde gördüğü yazıyı paylaştı. Çalışanlarının daima abdestli servis yaptıklarını belirten işletmenin bu kuralı pek çok kişiye garip geldi.
Tele1
Ünlü gazeteciden Erdoğan yorumu 'Şapkadan tavşan çıkarma ihtimali yok, çünkü Erdoğan tüm tavşanları öldürdü!'
Gözaltına alınan IŞİD şüphelisi 'Çek, çek de kâfir adam görsün'
Aralıklı oruç tutma diyeti adım adım ölüme götürüyor!
Tanzim satışlarda stok sorunu başladı, tezgâhlar boş!
Anaokullarında din eğitimi kabusu! Tuvalet duasını unutan çocuk tuvalete giremedi!
10 Kasım'da Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmişlerdi: Teğmenlerle ilgili toplantıda neler yaşandı?
Cübbeli Ahmet'ten al haberi 'Silahlanma işine dikkat edilsin. 2 bin selefi dernek silahlanıyor !'
Şeriat kanunları mı geliyor? Resmi Gazete'de çalışma ilkeleri hadislerle açıklandı!
Yozgatlı çiftçinin tonlarca soğanı çillenip çürüdü: "Şu anda sıkıntı içindeyiz. Hiçbir başvuru olmadı, devlet gelip de kaça satılır, kaça alınır bunları bir araştıran olmadı"