Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri ile çeşitli programlara katılmak ve kabine toplantısını gerçekleştirmek amacıyla gittiği Bitlis'te, Kiler İplik Fabrikası önünde Bitlis kamu ve özel sektör yatırımları toplu açılış töreninde konuştu.
Erdoğan, geçen hafta TBMM'de yaşanan kavgayı hatırlatarak, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ı hedef aldı ve şunları söyledi:
“Gazi Meclis’in adabına yakışmayacak şekilde provokatörlük yapan bir marjinale kimlerin kol kanat gerdiğini hep birlikte takip ettik. Milletin Meclisi’nde, milletin kürsüsünde millete hakaret eden, milli iradeye hakaret eden, dilinden kin ve nefret akan bu provokatörü ellerinden gelse demokrasi havarisi ilan edeceklerdi.”
MİLLİ GURURUMUZDU, MİLLİ UTANCIMIZ OLDU
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Taha Akgül Karakucak Güreş Etkinliğine bugün katılan CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi:
"Ahmet Şık saygı sınırlarını aşmış olabilir. Ama Sayın Erdoğan dönsün baksın bir, Alpay Özalan denilen organizma ne yapıyor. Kürsüye saldırıyor, kan akıtıyor. Kadına karşı şiddet uygulanmasının ön ayağı oluyor. Alpay Özalan'a bir şey demiyor. Ahmet Şık'a laf söylüyor. Ahmet Şık'ın kelimeleri Meclis'e yakışmadı, Alpay Özalan, Türkiye'ye yakışmıyor. Alpay Özalan'ı biz milli bir kahraman olarak görürdük, milli takımda oynarken milli gururumuzdu. Sayın Erdoğan'ın partisinde milli utancımıza dönüştü."
Sözcü
CHP’nin yeni MYK’sı belli oldu: İki isim değişti32 izlenme
AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı bu kez İlber Ortaylı'ya hakaret etti! "İ nokta Ortaylı, Çıfıt çarşısı çocukları"35 izlenme
Evinin önünde oynayan küçük çocukları videoya çeken Pakistanlı yakalandı!53 izlenme
DSİ'den kıyak: HES ve baraj projesi Limak'a devredildi62 izlenme
Kritik FETÖ davasında zenginlere tahliye!145 izlenme
Pervin Ersoy eleştirileri sevmedi: Sosyal medyaya denetim istedi34 izlenme
Eli öpülesi teyze Atatürk'ün posterini görünce bakın ne yaptı...165 izlenme
Hatay İskenderun’daki patlamada son durum! Valilikten açıklama geldi102 izlenme
Bekir Bozdağ'dan Sedat Peker'in BAE'den iadesiyle ilgili flaş açıklama!
CHP'den çok konuşulacak asgari ücret videosu! 'Bu bir siyasi tercihtir'
Cengiz Holding inşaattan sıkıldı, gözünü oraya dikti
O afişi de kaldırdılar! '256 kağadın yarısını nettiniz?' afişi '128 milyar dolar nerede?' afişlerini çağrıştırıyormuş!