AKP İktidarının köprü ve otoyolları YAP-İŞLET-DEVRET modeliyle yapması muhalefet tarafından büyük tepki çekmişti. Muhalefet milletvekilleri bu modelin uzun vadede hazineden daha fazla para çıkmasına neden olduğu ifade etmişti.
Gazeteci Namık Koçak Forum Hafta Sonu programında Ramazan Bayramı'nda YAP-İŞLET-DEVRET modeliyle yapılan otoyol ve köprülerden hazineden ne kadar para çıktığını aktardı.
Tele1
Alım güçleri sorulan genç kızların cevapları gerçekleri gözler önüne serdi: "İşe gelip gidiyoruz ama gördüğünüz gibi beş kuruş paramız yok"
Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi: "Altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz, bu bir emlak projesidir"
MHP'li Belediye içme sularına Yüzde 600 zam yaptı!
Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınmıştı! Mine Koraş hakkında yeni gelişme
Kaymakamlık, Alevi kurumlarının Sivas Katliamı anmasını ‘Grup Yorum konser verebilir’ diyerek yasakladı
Yunan güvenlik güçleri sınıra giden göçmenleri döverek paralarını alıyor ve geriye gönderiyor !
Fahiş elektrik faturalarına mumlu protesto!
ABD’ye kaçak giren Türk genci neden gittiğini anlattı: "Ekonomik kriz ve baskıdan kaçtım"
Bakan Mehmet Şimşek'ten kiralık konut ve vergi açıklaması
Özgür Özel ofisten ayrıldı abluka yeniden başladı