Saadet Partisi Genel Merkezi’nde meydana gelen Altılı Masa’nın toplantısından sonra, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı Adayı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.
Bununla birlikte Altı liderin imzaladığı ortak bildiri de yayınlandı. Bildirinin 12. Maddesinde ise İBB ve ABB Başkanının Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı ifadeler yer aldı.
Söz konusu kararı CNN Türk ekranlarında Hande Fırat da duyurdu. “Cumhurbaşkanı uygun gördüğü bir tarihte iki belediye başkanını başkan yardımcısı olarak atayacak” ifadeleriyle 12. Maddeyi okuyan Fırat’a, Ahmet Hakan, “Seçilirse. Seçilirse değil mi bir dakika, Hande” diye tepki gösterdi.
Fırat ise “Ya tabii ki. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilirse” diye konuştu.
O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Odatv.com
CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
İstanbul’da coronadan ölenler için iki mezarlık ortaya çıktı ! Mahalleli isyanda, çevik kuvvet önlem aldı !
Engelli olmayanlara ödenen 11,6 milyar TL nereye gitti?
Seçim Kurulu önünde “Erdoğan gitsin” kuyruğu!
İl Milli Eğitim Müdürü'nden Atatürk skandalı!
Suriyelilerin Türkiye’deki yıllık kazancı 3 milyar 624 milyon dolar!
Bakan Akar'ın 'Girit Formülü'ne CHP'den tepki! "Kullanmayacaksanız niye 18 milyar harcadınız?"
CHP'li Tuncay Özkan'dan Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Mahir Ünal'a sert tepki! "Habur’da seyyar mahkeme ile terörist aklayan sen, orduya, yurtseverlere Fetullahçılar ile kumpas kuran sen..."
Polis, Cem Garipoğlu’nun mezarında güvenlik amacıyla nöbet tutuyor