Ekol TV'de yer alan habere göre, İstanbul Marmaray'da 30 Mayıs tarihinde Maltepe Süreyyapaşa Plajı İstasyonu’nda yaşanan ve Türkiye’nin günlerce konuştuğu yumruklu kavga olayında yeni bir gelişme yaşandı. Çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayan Deniz Eroğlu’nun, olay öncesinde genç bir kıza kapının önünde durduğu gerekçesiyle hakarette bulunduğu iddia edilmişti. 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Z.A., Eroğlu’ndan şikayetçi oldu.
Genç kız ifadesinde, trene binerken kendisine yönelik sert ve aşağılayıcı sözler sarf eden, Eroğlu'nun "Çekil buradan, çocuklar geçemiyor, sorumluluğu kim alacak?" gibi sözlerle bağırarak tartışmayı başlattığı, ardından ise genç kadının başörtüsünü hedef alarak "Sizden her yerde var, sürekli ayak altındasınız" ifadelerini kullandığını söyledi. Yaşadığı psikolojik baskı ve aşağılamanın etkisiyle ağlamaya başladığını belirten genç kadın, kalabalık nedeniyle uzaklaşamadığını, olaya tanık olan başka bir yolcunun araya girerek "Kızı ağlattın, yaptığını beğendin mi?" sözleriyle tepki verdiğini aktardı. Bu müdahale sonrası Deniz Eroğlu ile Ekrem Dur arasında çıkan tartışmanın fiziki kavgaya dönüştüğü ve Ekrem Dur’un Eroğlu’na yumruk attıktan sonra trenden indiği belirtildi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, sanık Deniz Eroğlu’nun ‘Düşünce ve Kanaatlerden Dolayı Alenen Hakaret’ suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapsi istendi. İddianame gönderildiği Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanık Eroğlu önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
TELE1
İmamoğlu iki büyük İBB yatırımını Cumhurbaşkanlığı'nın engellediğini açıkladı
Medreselerden çıkan 11 yaşındaki çocuklar Suriye'de öldü
Okul saldırganının bilgisayarındaki notlar ortaya çıktı! Katliamdan hemen önce yazmış
AKP’li siyasetçi kızını Boğaziçi Üniversitesi’nden aldı: ‘Sınıfında o kadar çok lez varmış ki…’
1.4 milyon kişi bankaların takibine düştü!
Tutuklu-avukat görüşmelerini sınırlayacak e-Avukat dönemi resmen başladı
AKP'nin kalesi Eyüp'te İmamoğlu'na büyük destek 'Millet tatile gitmeyecek, İmamoğlu Seçimleri yine kazanacak !'
32 yıl sonra bir ilk yaşandı! Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'in görev süresi uzatıldı
Her koltuğa AKP İl Başkanı'nın soyadını taşıyan oturuyor!
Aldıkça almışlar: Bir personele 10 bilgisayar düşüyor!
Mesajına beğeni atmayan öğretmenlere işlem yapmıştı: O okul müdürü görevden alındı
Tek karede Çerçioğlu'nun özeti! AKP'li Osman Aşkın Bak şaşkınlıktan baka kaldı
Erdoğan 2 gün önce 'inşallah' demişti, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında ABD medyasına konuşan Türk yetkili: "Uçacak ama para yok"
Validen müdürlere sosyal medyada ajanlık emri!