Habertürk spikeri Sena Alkan, Narin hakkında konuşurken göz yaşlarına boğuldu: "Özür dilerim ama..."

137 izlenme 10 Eylül 2024
Reklamlar

Minik Narin’in cenaze haberini sunan Habertürk spikeri Sena Alkan gözyaşlarını tutamadı.



Türkiye, Diyarbakır’da vahşice katledilen 8 yaşındaki minik Narin Güran’a ağlıyor. Kaybolduktan 19 gün sonra bir derede cansız bedeni bulunan Narin, bugün köyü olan Tavşantepe’de toprağa verildi. Gözaltına alınan yakınları cenaze namazına katılamadı.

narin-ic.jpg

"ÖZÜR DİLERİM AMA..."

Narin’in cenaze haberini anlatan Habertürk spikeri Sena Alkan ağladı. Alkan, “Narin şimdi mezarlığa doğru götürülüyor. Özür dilerim ama, bir ev eşyası gibi acımasızca, utanmazca, vahşice bir dere kenarına koyulan bedeni şimdi musalla taşında” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Veliler kara kara düşünüyor: Özel okul fiyatları katlandı Yandaş medya ile AKP'li vekil birbirine girdi Trabzon’da dere yatağına terminal projesi! Bekir Bozdağ'a CHP'den sert tepki! 'Dün, FETÖ elebaşına güzellemeler yapan...'