"Almanya için 'Böyle kötü, şöyle kötü' diyen terbiyesizler var. 30 senemi verdim, Allah'ıma bin şükür orada kaldım diye. Bura da geldiğimde çok iyiydi. Ama şimdi Türkiye çekilecek halde değil. Oğlum Alman vatandaşı, küçüğü durmadı, geriye döndü. Buradaki insanlara çok üzülüyorum. Almış tespihini eline, banklarda oturuyorlar."
Diğer gurbetçiye tavsiye veren gurbetçi amca, "Sakın dönmesin, oradaki hakkını yemesin. Sakın sakın dönme." dedi.
Odatv.com
120 saniyede 'Şeker Fabrikalarının satılmasına neden hayır !'
Kınık istifa etti ama koltukları bırakmadı
Financial Times: TL’deki değer kaybına rağmen enflasyon, Türk turizmini de vurdu
TMSF'den 'kayyım' açıklaması: "Mahkeme kararı olmadan kayyım olmaz"
Barış Atay mecliste konuştu, sözleri AKP'lileri çıldırttı!
Yandaş yazarlar arasında kavga: İspatlamayan şerefsizdir
Soylu: "Suriyelilerin bayramda gidip dönmesine izin verilmeyecek"
225 milyar TL'lik çek karşılıksız çıktı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 'tedirgin eden' gelişme: Cinayeti soruşturan ekibin başındaydı, 'Terfi' ettirilerek görevden alındı
LÖSEV, yaklaşık 100 bin gönüllüyle Anıtkabir'i ziyaret etti! "İnanıyoruz ki uyuyan Türk gençliği uyanacak ve harekete geçecektir"