İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde AKP döneminde Hollanda’dan alınan 50 metrobüsün hurdaya döndüğü ve hurdalıkta çürümeye terk edildiği ortaya çıkmıştı.
65 milyon avroya alınan ve bir yıl sonra arızalanmaya başlayan metrobüslerin, Edirnekapı ve Hasanpaşa'da garajlarında beklediği öğrenilmişti.
CHP İstanbul Gençlik Kolları sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çürüyen metrobüslerden dolayı AKP'yi sorumlu tuttu.
"Bir Ak Parti Eseri: Metrobüs Mezarlığı" başlığını taşıyan videoda garajda çürüyen metrobüslerin görüntüleri yer aldı. Videoda "Hepimizin parası, hepimizin ortak acısı!" ve "Millet unutmaz" sözleri yer aldı.
CHP’den hazine arazilerinin satışa çıkarılmasına tepki: ‘Bunun adı giderayak yağma’
Ümit Özdağ’ın Erdoğan’ın “Ben gidersem devlet yıkılır” sözlerine tepkisi "Bu devleti kuran mareşal nereden savaş meydanından geliyor. Sen kantinden geliyorsun. Hadi canım sen de; sen kimsin ya?"
Sigara ve rakının ardından biraya da dev zam yolda!
Yattan önce jet almış
İBB Davası'nın 31. gününde gerginlik! İmamoğlu'ndan Jandarmaya: "Buradayım beni indirin yaka paça"
Isparta ayağa kalktı! Şehir kesintiden dolayı karanlıkta, elektrikten sorumlu genel müdür eğlencede iddiası!
Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren zam bekleniyor
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Yaşı geçti 'Ekrem ağrıları' başladı"
Borç ödeme tutarları sil baştan... En düşük taksit 2 bin 376 liradan başlıyor
Günler sonra ortaya çıktı: 6.2'lik deprem boğaza kadar gelen tsunami üretmiş!
Meral Akşener’e İstanbul Valiliği’nden skandal yasaklama!
Gazeteci Furkan Karabay'ın tahliyesine yapılan itiraz reddedildi!
Kanal İstanbul rantına karşı imza topluyorlardı: AKP'li belediyenin zabıta ekipleri müdahale etti! Arbede sırasında bir üye tartaklandı, stantlar kırıldı
Varlık Fonu'na 1 milyar euroluk borç için hangi varlıklar teminat gösterildi?