Gurbetçi kadının "Almanya'da patates ve elmadan başka şey yok" yalanını bir başka gurbetçi böyle ifşa etti

27 izlenme 05 Ekim 2024
Reklamlar

Sokak röportajında Almanya'dan gelen bir gurbetçinin "Almanya'da patates ve elmadan başka bir şey yok" sözlerini gören sosyal medya kullanıcısı marketleri gezdi. Çeşit çeşit ürünleri paylaştığı o video sosyal medyada gündem oldu.



Almanya'da yaşama, ekonomiye ve tarım ürünlerine dair konuşan bir gurbetçi "Almanya'da patates ve elmadan başka bir şey yok. Türkiye'nin her köşesi zeytin, incir, nar, kavun, karpuz. Allah o kadar zenginlik vermiş" şeklinde konuştu. Erhan Aksoy isimli sosyal medya fenomeni bu sözler üzerine evden çıkarak markete gitti. Markette her türlü sebze ve meyvenin olduğu reyonları kayda alan sosyal medya o kullanıcısı o ürünleri tek tek aldı. O video sosyal medyada gündem oldu.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ramazan’dan önce fiyatlar el yaktı Bir ülke için daha iflas çanları çalıyor Balıkesir yine sallandı: 3,8 büyüklüğünde deprem Halkın yüzde 82’si ekonomi kötü diyor!