Almanya'da yaşama, ekonomiye ve tarım ürünlerine dair konuşan bir gurbetçi "Almanya'da patates ve elmadan başka bir şey yok. Türkiye'nin her köşesi zeytin, incir, nar, kavun, karpuz. Allah o kadar zenginlik vermiş" şeklinde konuştu. Erhan Aksoy isimli sosyal medya fenomeni bu sözler üzerine evden çıkarak markete gitti. Markette her türlü sebze ve meyvenin olduğu reyonları kayda alan sosyal medya o kullanıcısı o ürünleri tek tek aldı. O video sosyal medyada gündem oldu.
Odatv.com
Dilipak’tan ‘yeniden seçim’ yorumu: Yolsuzluk dosyaları açılır ki...
Benzine yine zam geliyor!
HKP vazgeçmiyor: Erdoğan'ın diplomasına ilişkin flaş gelişme!
Dilan-Engin Polat soruşturmasında 27 şirkete kayyum atandı
AKP'li Özhaseki 14. kez 'hızlı tren' müjdesi vermişti, bir skandal daha ortaya çıktı!
Çin'in bedava verdiği korona aşılarını devlete satan AKP Milletvekilinin Sağlık Bakanlığı’na 159 milyon TL’lik kuduz aşısı sattığı ortaya çıktı
Halk 'Kahrolsun İsrail' diye yürüyor hükümet ithalat rekoru kırıyor!
Asgari ücret için kuruşu kuruşuna rakamı verdi: "Ankara'dan aldığım bilgi..."
Kara para aklama suçlamasıyla 40 yılla yargılanırken tahliye edilen Engin Polat yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı
CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, oğlu gözaltına alınan muhtarın gözaltına alınmasına müsaade etmedi: "Hiçbir suçu yok, vermeyeceğim"