Arel Üniversitesi'nde skandal! Şehit Teğmen İsmail Can Softa'nın fotoğrafını mezunu olduğu üniversitede törene almadılar!

116 izlenme 25 Ağustos 2021
Reklamlar
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan İsmail Can Softa'nın fotoğrafı mezunu olduğu Arel Üniversitesi'ne alınmadı.

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Şehit İsmail Can Softa'nın mezun olduğu Arel Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde ise bir skandal yaşandı.

Mezuniyet törenine İsmail Can Softa'nın fotoğrafı ile gelen öğrencilerin içeri girmesi okulun güvenlik görevlileri tarafından engellendi. 

Yaşanan gerilimin ardından Şehit İsmail Can Softa'nın fotoğrafını içeriye sokmayı başaran Tuba Yıldırım isimli öğrenci, sosyal medya hesabından "Sahneden de indirseniz alandan da atsanız gururla bu fotoğrafı paylaşacağım" ifadesini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni Akit'ten bir skandal 'Ferdi Zeyrek' manşeti daha! Tabutun başında ağlayan kadını hedef aldılar Rusya’dan yeni şart! Domatese karşılık et Mine Tozlu Sineren'den Zehra Taşkesenlioğlu'na yanıt TEPAV'dan dikkat çeken rapor: Enflasyona çare olmayan faiz