Çin’deki salgın kısıtlamalarında gevşemeye gidilmesi ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın faiz artışlarında yavaşlama mesajı vermesi, petrol fiyatları ile birlikte akaryakıt fiyatlarında da artışı beraberinde getirdi.
Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren motorinin litre fiyatına 1 lira 16 kuruş zam yapılacak.
Benzinde ise bu gece fiyat değişimi olmayacak.
Bu geceki zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,61 TL’ye, Ankara’da 23,75 TL’ye, İzmir’de 23,82 TL’ye yükselecek.
Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 20,18 TL, Ankara’da 20,34 TL, İzmir’de 20,35 TL seviyesinde bulunuyor.
Fiyatlar, rafineri uzaklıklarına ve şirket kâr marjlarına göre iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.
Erdoğan 'büyüme' masalları anlatırken, polislerin kumanyalarından kalan yiyeceklere vatandaşlar hücum etti!57 izlenme
Süleymancılar ve FETÖ bağlantısı ifşa oldu! Alihan Kuriş dosyasında şok detaylar! Uzman isim anlattı33 izlenme
Kamu çalışanına kıyafet yardımı kesildi: Gerekçe tasarruf47 izlenme
Dilruba'yı gece yarısı kimseye haber vermeden tahliye etmişler: 'Ya başına bir şey gelseydi'39 izlenme
Egemen Bağış sessizliğini yıllar sonra bozdu! Cübbeli Ahmet'le sosyal medyada birbirine girdiler27 izlenme
Akit Tv'den bir skandal daha ! 'Kadının dekolte giymesi tacizciliktir !'234 izlenme
Jandarma Genel Komutanı'nın Erdoğan karşısında yaptığı konuşma olay oldu! Yağcılıkta sınır tanımadı47 izlenme
Ankara’nın 19 milyonu bu kapıya harcanmış!151 izlenme
Köylünün başına çorap örüyorlar! Ziraat Mühendisleri Odası: Torba tasarı ormanlarda nükleer atık depolamanın önünü açar!
NATO'dan sonra COP’a para akıyor
Menzilcilerin miras kavgası bitmiyor! Bu sefer Çorum'da yine biribirlerine girdiler
Ülkelerini unutmadılar: Prof. Şahin ve Prof. Türeci Türkiye ve Almanya ile kendileri görüşüyor, Pfizer devre dışı