Gün geçtikçe daha fazla sayıda İsrailli, Gazze'deki Filistinlilerin su ve elektriğinin olmaması ile alay eden video paylaşıyor

31 izlenme 26 Ekim 2023
Reklamlar

Gittikçe daha fazla sayıda İsrailli fenomen ve içerik oluşturucu, Gazze'deki Filistinlileri su ve elektriği olmadığı için alay eden trendlere katılıyor.



Gittikçe daha fazla sayıda İsrailli fenomen ve içerik oluşturucu, Gazze'deki Filistinlileri su ve elektriği olmadığı için alay eden trendlere katılıyor.

Bu durum sosyal medyada da büyük tartışmalara yol açıyor.

Kimileri bu kişilerin zor durumdan yararlanmak adına etkileşim için benzeri paylaşımlar yaptıklarını dile getirirken kimileri bunun altında ideolojik bir nefretin de olduğunu dile getiriyor.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet’ten Atatürksüz Çanakkale hutbesi 'Bakara makara' derken bakın nereye atanıyor... Necati Özkan'dan iddialara yanıt: "Saçmalığın detaylarını kamuoyu ile paylaşacağım" Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın çocuk istismarı açıklamasına sert tepki! "Yakalandın, hem de fena yakalandın"