26 Eylül tarihinde Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 6. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı.
Tuğyan'ın arkadaşı Sultan Nur Ulu, savcılıkta verdiği ifadede "Tuğyan arkadan, annesinin kalçasının altından bacaklarına doğru sarılarak, kendisini hafif yukarıya doğru çektiğini gördüm. Tuğyan annesini o şekilde çektikten hemen sonra annesi düştü. Ben düşüş anını gördüm." demişti.

Yaşananların ardından Güllü'nün kardeşlerinin avukatı olan Sevilay Demirsu, şoke eden iddialarda bulundu. Sabah'tan Muharrem Doğantez'in haberine göre, Demirsu şu ifadeleri kullandı:
"İşlenen cinayette, Güllü'nün eski eşi Gürol Gülter'in de bu cinayetin azmettiricisi olduğunu, Tuğberk ve Tuğyan ile birlikte cinayeti planladıklarını düşünüyoruz. Güllü'nün eski eş ve çocuklarının da azmettirici olarak yargılanması için Savcılık Makamına bir suç duyurusunda bulunduk. Savcılık makamı tüm iddiaları değerlendirmeye alacaktır.

Diğer yandan, Tuğyan'ın kızı Azra'nın devlet korumasına alınmasını istiyoruz. Kalacak olası mal varlıklarının da reşit olunca Azra'ya kalması için talepte bulunduk. Önümüzdeki günlerde Savcılık Makamı tarafından müvekkillerim çağırılacaktır. Hep birlikte gidip müşteki olarak ifadelerimizi vereceğiz."
Çocuklarda kışla birlikte RSV vakaları arttı34 izlenme
Kredi kartı borçları: "Asgari ödeme" yapanlara uyarı39 izlenme
Benzine büyük zam! Pazartesi gecesi yürürlüğe girecek!75 izlenme
Saray’ın harcamaları altı ayda zirveyi gördü!92 izlenme
AKP'ye oy vermiş vatandaşın bile canı burnunda 'Elim kırılaydı AKP'ye oy vermeyeydim !'253 izlenme
Rojin Kabaiş'in ölümünde yurda soruştuma izni çıkmadı27 izlenme
"And olsun ki, o koltukta oturup Atatürk’e lanet okumanın bedelini ödeyeceksin"86 izlenme
Yurt dışına gitmek isteyen doktor sayısında rekor!56 izlenme
Financial Times: "Türk Lirası’ndaki değer kaybının nedeni Erdoğan"
Ahırda kaçak elektrikle kripto para tesisi kurdular! Elektriğin aylık faturası bin çeyrek altın
Asgari ücrette zam maratonu başladı! İlk toplantıda rakam çıkmadı, ikinci toplantının tarihi belli oldu
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras’a yeni dava