Anne F.E.S, hastanede daha önce tedavi gören, çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğine yatışı yapılan çocuğunun durumuna ilişkin Uz. Dr. A.A.A. ile görüşmek istedi. Geçmişte çocuk yoğun bakım kliniğinde tedavisi sırasında çocuğunun kolunun kırıldığı ve ilgilenilmediğini iddia eden F.E.S, kadın doktorun odasına girerek kapıyı kilitledi. Çıkan tartışmada şüpheli odada bulunan makas ve su ısıtıcısıyla doktor A.A.A'yı darbetti. Şüpheli, odanın kapısını açmasının ardından güvenlik görevlilerince kontrol altına alındı.
"Beyaz Kod" butonuna basılması sonucu olay yerine hastane polisi çağrıldı. Baş, yüz, sırt ve boyun olmak üzere toplamda 12 yerinden yaralanan, ilk müdahalesi hastanenin acil servisinde yapılan doktor tedavi altına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.E.S, burada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Davaya müdahil olan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün şüpheli hakkında verilen karara itiraz ettiği öğrenildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da karara itirazda bulundu.
Doktorun darbedilmesinin ardından hastanenin koridorlarında yaşanan olaylar da güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Tele1
Hükümetin ücretsiz doğal gaz uygulamasının sona erecek olmasına vatandaştan tepki- 'Sadece oy avcılığı...'
AKP'li vekil açık açık tehdit etti: "Hesap soracağız"
İzmir’den ardı ardına kötü haberler geldi! Birçok ev alevler içerisinde…
Sedat Peker'in iddialarını güçlendirecek açıklama: Mumcu suikastinin arkasında o isim mi var?
İşte cemaatlerin devletteki etkisi! “Organize sanayi bölgesinin yerini değiştirdik”
Metin Lokumcu davasında gerekçeli karar açıklandı: Kararda kalp hastalığından öldü denildi
İmamoğlu'ndan 'imza engel' çıkışı: "Aklınızı başınıza alın"
Tokat'ta 16 yaşındaki kızına 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı
CHP’li Emir belgelerle açıkladı: Aşıdaki aracı firmaya milyon dolarlar akmış!
Bakan Koca açıkladı: 108.563 yeni vaka tespit edildi, 88.647 kişi sağlığına kavuşurken, 266 kişi hayatını kaybetti!
Gözde müteahhitlere 200 milyar dolarlık kıyak
Kahramanmaraş'taki okul saldırısı! Emniyet müdürü babanın ardından anne de gözaltında
Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Sönmez'e makam odasında saldırı!
Aytunç Erkin ortaya çıkardı: Kadrolaşma bir doçenti intihara sürükledi!