Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında oynanan müsabakanın 19. dakikasında Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu tribüne atılan işaret fişeği ile Mehmet Çakır yaralandı.
Başına aldığı darbeler sonucu İzmir’de özel bir hastaneye kaldırılan kaleci Ozan Evrim’in tedavisinin ardından bugün taburcu edildiği belirtildi. İşaret fişeği isabet eden Mehmet Çakır’ın ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, sis bombası ve işaret fişeğini stadyumun tuvaletine soktukları ortaya çıkan ambulans şoförlerinin bağlı bulunduğu özel ambulans şirketi hakkında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nce idari soruşturma açıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında olayla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirileceği de kaydedildi.
Karşılaşmanın tatil edilmesinin ardından soruşturma başlatıldı. Göztepe taraftarları stadı terk ederken, Altay taraftarları ise yaklaşık 7 saat stadyumda bekletildi. Başlatılan soruşturma kapsamında İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, sis bombası ve işaret fişeğinin statta görevli özel ambulans şoförleri A.K. ve H.G. tarafından karşılamadan önce Altaylı taraftarların bulunduğu yerdeki tuvalete saklandığı belirtildi. Şoförlerin, saat 16.34’te 2 sırt çantasıyla misafir tribününün bulunduğu tuvalete girdiği ve tuvaletten çantasız çıktığı tespit edildi. Polis ekipleri 2 ambulans şoförü ve irtibatta oldukları Altaylı taraftarlar ile Ozan Evrim’e saldıran Göztepe taraftarının da aralarında bulunduğu toplam 21 şüpheliyi gözaltına aldı.
Erdoğan'ın okuduğu lise için 45 milyonluk kamulaştırma!157 izlenme
Bunu da gördük ! AKP'liler Kayseri'de 'Şehitlere Saygı Mitingi'nde göbek attı !2314 izlenme
Bakan Koca, güncel corona tablosunu açıkladı: Can kaybı 4.974'e, vaka sayısı da 188.897'ye yükseldi!59 izlenme
AKP'den yandaşa ihale bitmiyor: Bilal Erdoğan'ın elinden ödül alan şirketi tut tutabilirsen!26 izlenme
Yandaş Limak-Kalyon-Cengiz elendi, ihale iptal edildi!258 izlenme
Ümit Özat'tan gündem olan yorum: "Yıllardır bu ülkede Atatürk düşmanlığı yapılıyor, elin Arabına niye kızıyorsunuz abi siz?"29 izlenme
İmamoğlu: "Ben sizinle uğraşacağım uğraşacağım. Bu kadar net. Şu bileği görüyor musunuz? Bir milim bile bükemeyeceksiniz"29 izlenme
Vatandaşı bakın kim soyuyor? Paşabahçe ürünü Hollanda’da 96 TL Türkiye’de 200 TL’ye satılıyor44 izlenme