ElazığMalatya Depremi’nin ilk gününde para yardımı çağrısıyla tepki çeken Kızılay’ın Ensar Vakfı’na 8 milyon dolar bağışta bulunduğu ortaya çıkmıştı.
Elazığ depreminde IBAN göndererek halktan 10 TL isteyen Kızılay bu sefer de Giresun için aynı mesajı attı. Giresun'da etkili olan sağanak nedeniyle 7 ilçede sel ve heyelan meydana geldi. Birçok ilçeyi harabeye çeviren sel nedeniyle 5’i asker, biri iş makinesi operatörü olmak üzere 16 kişi kayboldu. Yapılan çalışmalar sonucunda bu sabaha kadar 3’ü asker 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, bu sabah kayıplardan Betül Akgün'ün cansız bedeni de bulundu.
Felaketin yaşandığı bölgede vatandaşa 'kek' dağıtmasıyla gündem olan Kızılay bir kez daha şaşırtmadı. Kızılay, Elazığ depreminde vatandaştan SMS ile para isteyerek, toplanan milyarlarca deprem vergisinin akıbetini sorgulatmıştı. Kızılay bu sefer de Giresun'da yaşanan sel faciasının yaraları sarılmadan halktan para toplamaya başladı. ElazığMalatya Depremi’nin ilk gününde para yardımı çağrısıyla tepki çeken Kızılay’ın Ensar Vakfı’na 8 milyon dolar bağışta bulunduğu ortaya çıkmıştı.

İŞKUR TÜİK gibi yapmadı acı gerçeği açıkladı30 izlenme
TESK Başkanı'ndan elektrik ve doğalgaz faturası çıkışı "Acil indirim yapın"49 izlenme
Yandaş'ın Necati Özkan'ın 'el yazısı' haberini Chat GPT yalanladı12 izlenme
AKP Milletvekili Kemal Çelik onlarca kişinin gözünün içine baka baka böyle dedi! 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti'42 izlenme
7 milyar doları iPhone’a verdik!100 izlenme
Binlerce Thodex mağduru devletten adım bekliyor "Artık ölecek durumdayız"79 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu linçten koruyan polisin başına gelmeyen kalmadı!96 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde iki yeni tutuklama!40 izlenme