Muğla Milas Ortaköy’deki yangın söndürme çalışmalarına katılan kadınlar, yangından saatler sonra bölgeye helikopterle gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, “Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Yazıklar olsun! Hükümet istifa!” diye tepki gösterdi. Bakan “buradayız” demekle yetinmiş, köyden hemen ayrılmıştı.
Bakan Pakdemirli'ye tepki gösteren kadının gözaltına aldığı öğrenildi. (Umut gazetesi)
NE OLMUŞTU?
Milas Fesleğen ve Ortaköy bölgelerinde yangın bölgelerini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye bir grup kadın tepki gösterdi. O anlar vatandaşların cep telefonlarına yansımıştı.
Bölgeye helikopterle gelen Pakdemirli’yi karşılayan bir kadın, “Beyefendiler ancak teşrif ediyorlar. İnsanların canı, malı yandı. Helikopterler yeni geldi. Sinirler gergin. Gece dört buçuğa kadar sizi bekledik. Helikopterler neredeydi? İnsanların malı mülkü yandı. Sabaha kadar uğraştık dağlarda. Yazıklar olsun! Hükümete yazıklar olsun, hükümet istifa!” diye bağırdı.
BAKAN PAKDEMİRLİ “BURDAYIZ” DİYEREK BÖLGEYİ TERK ETTİ
Tepkiler üzerine bölgede kalmayan bakan Pakdemirli, “Buradayız” yanıtı verdikten sonra, beraberindekilerle birlikte bölgeden ayrıldı. Tepki gösteren kadınlar gözyaşları içinde, “İki gündür buradayız, yangını söndüreceğiz diye söz verdik, söndüremedik. Helikopter gelse söndürülecekti” diyerek tepkilerini dile getirmeye devam etti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/bakanpakdemirliyeyanginbolgesindeisyanedenkadingozaltinah88080.html
Başkentin ortasında 2. el elbise ve ayakkabı pazarı kuruldu! Yüksek fiyatlara gücü yetmeyen vatandaş çareyi yine ikinci elde buldu43 izlenme
Seçil Erzan’ın davasında ara karar açıklandı!31 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşa mesaj! "Ortak hayallerimizin iktidarını kuracağız"29 izlenme
CHP'den doğal gaz akışının kesilmesine ilişkin korkutan uyarı! "Elektrik kesintilerini gündeme getirecektir"52 izlenme
CHP’li Günaydın Can Atalay kararının neden bağlayıcılığı olmadığını açıkladı42 izlenme
CHP'li belediyenin toplu konut planına AKP ve MHP engeli56 izlenme
AKP'li Göksu'nun bankamatik memuru yeğeni38 izlenme
İktidar müsilajı bahane etti kıyıları İBB’nin elinden aldı!45 izlenme
Maliye, Askeri Casusluk davasında Narin Korkmaz’ın kazandığı tazminatı ödeyemedi!
7 yıldır inşaatı bitmeyen şehir hastanesi için 6 hastane ve 17 semt polikliniği kapatılacak!
Kaynakları betona gömdüler
Mesut Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş