5 MİLYON İSTEDİ 120 BİN’E HÜKMEDİLDİ
Beraat kararı sonrası da Korkmaz tutuklu kaldığı 786 gün için tazminat davası açtı. Üniversite eğitiminin yarıda kalmasını ve haksız suçlamalarla tutuklanması nedeniyle maddi ve manevi zarara uğradığını belirten korkmaz, 5 milyon tl tazminat talebinde bulundu. 2018 yılında sonuçlanan davada mahkeme, Korkmaz’a 120 bin TL ödenmesine hükmetti. Karar kesinleşince de Korkmaz, ödeme için başvuru yaptı ancak Maliye Bakanlığı ödenek olmadığını belirterek ödemeyi yapmadı.

MALİYE DE ÖDENEK YOK
Korkmaz da avukatı aracılığıyla alacağını icra yoluyla tahsil etmek için icra müdürlüğüne başvurdu. devlet malları haciz edilemediğinden de Maliye ödeme yapana kadar 120 bin TL’lik tutarda günlük faiz işleyecek.


Avukat Ece Güner’den ikinci mektup: "Ahbap yöneticileri ev hapsindeyken ben tutukluyum"12 izlenme
Seçimlerde “devlet henüz sahaya inmedi” diyen müdür Gürcistan'a makam aracıyla gitmiş!170 izlenme
Süt fiyatlarına zam!37 izlenme
Teşvik kralı Ayan... ‘1 sterlinlik’ şirketin tek yönetim kurulu üyesi: Adı Malta belgelerinde320 izlenme
2021'de onlara veda ettik... Aramızdan ayrılan ünlü isimler116 izlenme
Deniz Yavuzyılmaz belgelerle açıkladı: Yap-İşlet-Devret’le yapılan havalimanı vatandaşın cebinden milyonlara mal oldu21 izlenme
Alkol ve sigaraya büyük zam!47 izlenme
‘İstanbul’da kaplan Londra’da kedicik’111 izlenme
İndirim izdihama yol açtı, ucuz ürün için adeta birbirlerini ezdiler
Çalı, çırpıdan buz kulesine halktan tepki!
Binlerce feet yükseklikten 50 m2'lik hedefi vuran pilotların, 15 Temmuz'da 7 bin m2'lik sarayı ıskalaması tuhaf değil mi ?
Din ticareti işte budur! AKP İstanbul il başkanlığı Ayasofya'nın yanı başında stand açıp üye topladı!