CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması ve tutuklanması sürecinde yapılan protesto eylemler devam ediyor.
Üniversiteleriler 27 Mart günü İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM önünde toplanma çağırısında bulundu. Cevahir AVM önünde toplanan öğrencilere polis müdahale etti. Polis müdahalesi sonrası çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğrenciler emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.
Savcılığa sevk edilen öğrenciler bugün Çağlayan Adliyesi'ne getirildi. Öğrencilerin aileleri Adliye önünde çocuklarını görebilmek için bekledi. Bir anne çocuğuna, "Oğlum. Gel. Hadi yavrum. Sıra sana gelmedi mi yavrum? Perşembe geçti. Cuma geçti. Neredesin oğlum" diye seslendi.
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu gözaltına alınan 124 kişiden 77'isin adli kontrolle serbest bırakıldığını; 34 kişinin tutuklamaya sevk edildiğini ve 9 kişinin de ev hapsine gönderildiğini açıkladı.
34 genç ev hapsi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Tele1
Evini satıp kiracı oldular! 100 milyon dolar dolandırıldılar
Cumhurbaşkanlığı örtülü harcamada rekor kırdı
Ordu Valisi'nin, İmamoğlu'na küfür ettiği ortaya çıktı!
CHP'li Başkan rüşvetçi müfettişi suçüstü yakalattı!
Depremin olduğu an! Sesini dinleyin gökyüzüne bakın
Faiz ödemeleri rekor kırıyor: "AKP'nin kara deliği sanılandan bile büyükmüş!"
Sinan Ateş'in annesi ve ablası hakkında suç duyurusu
Dünya Sağlık Örgütü üyesi ülkeler yeni pandemilerin önlenmesine ve aşıların adil dağıtımına yönelik bir anlaşma üzerinde çalışıyor
ABD’den Türk şirketlerine yaptırım kararı!
Sağlık Bakanı açıkladı: 21.061 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.992.694'e, can kaybı 29.959’a yükseldi!
Erken seçim öngörülerini kuvvetlendiren gelişme: Hazırlıklar başladı
Malatya'da YKS sonrası şoke eden görüntüler! Sınavda kullanılan optik kağıtlar yola savruldu!
Hakim karşısına çıkan Gülşen kendini savundu: Gülşen olmanın cezasını çekiyorum
"Kanal İstanbul, hepimizin sırtına 100 milyar dolarlık yeni vergi yükü bindirecek"