Gözaltına alınan Zeydan Karalar'dan ilk görüntü: "Etkili basın, etkili siyasetçi kim varsa susturacaklar"

47 izlenme 05 Temmuz 2025
Reklamlar

İBB'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlık kontrolüne getirildi. Karalar, "Etkili basın, etkili siyasetçi kim varsa susturacaklar" dedi.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Aziz İhsan Aktaş soruşturması kapsamında Gebze'de gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul'a getirildi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Karalar, emniyete götürüldü.

Karalar, basın mensubunun "Niçin gözaltına alındınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Niçin olduğunu biliyorsunuz. Etkili basın, etkili siyasetçi kim varsa susturacaklar."

Tele1

Kaynak: DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş için Erdoğan’ın eski danışmanından ‘1994’ benzetmesi 2019 bütçesi... Damada 388.9 milyar TL AKP'li eski vekil Dr. Hüsnüye Erdoğan'dan tepki çeken zam değerlendirmesi! 'Türkiye'de o kadar pahalı benzin yok. Zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir' İBB, banka promosyonunu lüks araç olarak almış!