Sosyal medyada yayılan bir videoda kendisini Nakşibendi tarikatından olan Seyda Muhammed Konyevi hazretleri Menzil Şeyhi Allah dostlarından Sayda Muhammed Raşid Elhüseyni’nin halifesi olarak tanıtıyor.
Tarikatçı şahsın cami içerisinde yürürken, etrafındaki insanların da video çekebilmek için şahsın etrafına kümelendiği gözüküyor. Tarikatçı şahıs yürürken, yanı başında tarikat üyeleri olduğu tahmin edilen diğer şahıslarında korumalık yaptığı görüntüler sosyal medyada yayıldı.
26 Ağustos tarihinde çekildiği belli olan video, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde olan Ümraniye İMES Sanayi Camii’sinde çekildi.
SOSYAL MEDYADA DAVETİYE
Seyda Feyzullah Konyevi ismi ile tanınan Menzilci şahsın Ümraniye’deki camiye gelmeden önce, tarikata üye olan kişilerin sosyal medyada tarih vererek, “Seyda Feyzullah Konyevi Hz. 26 Ağustos Cumartesi günü ÜMRANİYE İMES CAMİİ’sinde akşam namazına müteakip sohbeti olucaktır, inşallah” şeklinde sözde sohbete davet ettikleri görüldü.


MUHALEFETE OY ATMAK HARAMDIR
Seyda Feyzullah Konyevi olarak bilinen şahsın, etrafında toplanan şahısların arasında sarı yelekli korumalar olduğu görüldü. Yeleklerinin üzerinde Kevser Eğitim Vakfının logosu yer alıyor.
Kevser Eğitim Vakfının sosyal medya hesabından 14 Mayıs tarihinde paylaştığı bir videoda, Seyda Feyzullah Konyevi adlı şahsın, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için AKP ve Cumhurbaşkanı tarafında yer aldığı ve seçimlerde muhalefet partilerine ve muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adaylarına oy vermenin ‘haram’ ve ‘günah’ olduğuna dair kesin hüküm verdiğine dair videosunun da mevcut olduğu görüldü.

Yeniçağ
Gökçek dönemindeki Belbeton A.Ş. vurgununun detayları!
AKP Gençlik Kolları üyeleri Mercedes marka makam aracı kullananlara ses çıkarmazken, Starbucks’a gidip Filistin bayraklarıyla oturma eylemi yaptı
Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Vatandaşlar 19.90 TL'den palamut satacağını açıklayan market zincirine akın etti
Randevu yok! Vatandaşlardan yetersiz sağlık hizmetine tepki: "Geriye doğru çağ atladık"
İzmir’deki İmamoğlu protestolarına polis müdahalesi
İsmailağa liderinin bir oğlunun müdür diğerinin imam olduğu ortaya çıktı
'İBB işçilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' diyen Ekrem İmamoğlu yüzde 54,44 zammı açıkladı!
General Karataş’tan uyarı: Doğu Akdeniz’de, Ege’de uçak uçuramayız!
Volkan Konak’ın yıllar önceki sözleri gündem oldu: Söylediği yaşta hayatını kaybetti
İstanbul’u katleden ayrıcalıklı yapılardır
Çanakkale Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!
Erdoğan'ın yemin törenine askeri öğrencilerin zorla götürüldüğü ortaya çıktı! Askeri öğrencilere harçlıklarıyla takım elbise almaları için emir verilmiş
İhale verildi: Devletin şirketi SADAT'a emanet!